Doktorka i sestra oduševile "nastupom" u domu zdravlja: Ples nam je ventil za stres u doba korone

- Naravno, niko od pacijenata nije čekao na pregled dok smo nas dve imale "nastup" od tih desetak sekundi - rekla je mlada doktorka

  • 5
Dom zdravlja Bujanovac, ples Printskrin: Facebook/Bujanovačke

Doktorka Jovana Antić i medicinska sestra Sonja Đorđević iz Službe hitne pomoći Doma zdravlja u Bujanovcu izvele su takozvani "Foot shake Dance", ples uz pesmu "Oh nanana", karakterističan po tome što je kontakt ograničen samo na stopala, pišu Bujanovačke.

Ove medicinske radnice su pod punom zaštitnom opremom izvele u specijalnoj kovid ambulanti Doma zdravlja tokom dežurstva.

- Malo smo se zabavili u retkim trenucima kada ne pomažemo pacijentima. Ovo nam je bio kao neki ventil za stres sa kojim se ja i svi mi u DZ suočavamo od početka krize sa korona virusom. Naravno, niko od pacijenata nije čekao na pregled dok smo nas dve imale "nastup" od tih desetak sekundi - rekla je mlada dr Antić.

Da su "razvalile" korake i poslale najpozitivniju moguću poruku svedoče komentari čitalaca i broj lajkova na Fejsbuku.

"Svaka čast, i treba tako da se sa naroda malo skine stres. Nek vide ko stoji iza nas", "Svaka čast devojke" i "Bravo za Bujanovac", poručili su Bujanovčani svojim zdravstvenim radnicima.

Video: Najveće fudbalske zvezde aplaudirale zdravstvenim radnicima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    30. april 2020 | 08:54

    Taj ples postoji već više od mesec dana. Igraju ga po celom svetu.

  • Ha

    30. april 2020 | 08:46

    Glupost

  • vuk

    30. april 2020 | 08:38

    Strasno, dok onkoloski, srcani i mnogi drugi hronicni bolesnici su uskraceni od pristupa lekaru I bolnici medicincki radnici igraju. Bilo bi smesno da nije tuzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA