Vučić: Raste broj zaraženih korona virusom u Beogradu

On apelovao na sve da budu obazrivi i da ne misle da je sve prošlo

  • 14
Aleksandar Vučić sa članovima Kriznog štaba Foto: Tanjug/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić ponovo je danas ukazao da ne sme da se pomisli da smo završili sa virusom korona, već da i dalje svi moraju da budu odgovorini i disciplinovani.

- Kako nam se smirila situacija u Nišu, po pitanju novozaraženih, kao rezultat discipline, imamo problem sa podizanjem u Beogradu - preneo je Vučić novinarima u Staroj Pazovi.

On je istakao da je sve stvar discipline i odgovornosti, i apelovao na sve da budu obazrivi i da ne misle da je sve prošlo.

- Gledaćemo da što pre ukinemo vanredno stanje i zabrane kretanja, ali i kada to ukinemo, kada budemo normalno živeli, to će biti normalno pod znacima navoda. Moraćemo uvek da vodimo računa - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    30. april 2020 | 12:24

    Zasto se ceka zadnji sat da bi se znalo od kada do kada je policijski cas? verujem da je veliki broj ljudi kupio namirnice samo do subote a nesto se ipak govori da ce biti policijski cas do ponedeljka u 5h. tako se gospodo to ne radi,barem dva dana ranije morate obavestiti gradjane Srbije da se pripreme ljudi.

  • biciikloaya

    30. april 2020 | 12:34

    Sta se ceka precednice? Blokirajte bg na dva meseca, 24h karantin i cao. Cela Sebija ispasta zbog njih.

  • Sizifov posao

    30. april 2020 | 13:09

    Ovo više ne vodi ničemu. Ne vrede molbe, ne vrede saveti lekara, vernici postadoše i oni koji nikad nisu ušli u crkvu, prvi maj slave oni što nikad nisu ništa radili, ... . Zato pustite stoku iz obora, zatvorite sve bolnice, lekare pošaljite na zasluženi odmor, pa ko preživi. Kažu da u Nemačkoj, Švedskoj i drugim zemljama Evrope nema policijskog časa. Pa nema jer tamo živi kulturan i pametan narod koji sluša savete lekara tako da nema potrebe za prisilnim merama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA