≫ 

Četiri pacijenta izlečena od korone u Pančevu ostavila su poruku lekarima: Niko nije ravnodušan

Pacijentkinje su ostavile poruku zahvalnosti nakon što su se izlečile od korona virusa

  • 20
Opsta bolnica Pančevo, poruka Printskrin: google.com/maps, Foto: Facebook/Општа болница Панчево - Opšta bolnica Pančevo

Četiri ženske osobe koje su se izlečile od korona virusa, a koje su bile hospitalizovane u Opštoj bolnici Pančevo, pronašle su lep način da se zahvale medicinskom osoblju koje je za vreme lečenja sve vreme bilo uz njih.

Kako je objavila ova bolnica, Ceki, Maja, Anđa i Sunčica ostavile su osoblju poruku zahvalnosti u kojoj stoji:

- Poštovane i drage medicinske sestre i tehničari, čistačice i serviserke, poštovani lekari, najlepše vam hvala za sve što ste nam pružili za prethodnih 15 dana. Hvala za terapije i lečenje, ali posebno hvala za svaki toplu reč, za svaku šalu, za odgovor na svako naše pitanje (a bilo ih je mnogo). Otišle smo kući izlečene i negativne. Nikada vas nećemo zaboraviti! Hvala.

One su se potpisale kao "četiri musketara" iz sobe 311.

- U vremenu kada se susrećemo sa pandemijom i opakim Covid-19 virusom, naš najveći uspeh je zahvalnost naših izlečenih pacijenata. Bolest polako jenjava, ali to nije razlog za opuštanje, već za našu još jaču borbu. Borićemo se dok ne izlečimo i poslednjeg zaraženog pacijenta i daćemo svoj poslednji atom snage da obezbedimo našim pacijentima svu neophodnu terapiju, stručnost lekara i medicinskih sestara ali i da svakom pacijentu priđemo s ljubavlju i razumevanjem. Mi smo tu zbog vas i vaša zahvalnost je naš najveći ponos - odgovaraju na zahvalnost pacijenata iz Opšte bolnice u Pančevu.

Video: Subotičanke pobedile koronu: Čuvajte se, posledice su teške!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    30. april 2020 | 22:27

    Kada bi svi koracali sa postovanjem, jednim prema drugim sa postovanjem i posle corone, gde bih nam bio kraj.

  • Keka

    30. april 2020 | 22:22

    Dok se medicinski radnici bore za svakog pacijenta,moleci nas da postujemo samo uputstva struke.Dva meseca igramo se sa njima kao razmazena decurlija jer to nismo osetili na svojoj kozi.Nista nam ne odgovara jer ne postujemo prvo sebe pa tako ni svoju zemlju.Pre ce mo poverovati onima koji se igraju sa nama nego sa stvarnoscu.

  • Cika Velja

    30. april 2020 | 19:49

    Trebace se te pozrtvovnosti,lepih reci i postupaka medicinskih radnika setiti i kad ovo prodje,kad budemo nervozni cekali red u ambulanti,bolnici...setiti se da su i oni samo ljudi,ali da su se barem svojski trudili! I tad ih se setite kao heroja,nemojte biti zlopamtila,jer ko zna sta nas jos u ovom zivotu ceka?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA