≫ 

Korona u srpskim zatvorima: U Zabeli COVID 19 potvrđen kod 22 osobe

- Situacija je pod kontrolom - uverava prof. dr Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo

  • 5

U Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu, poznatijem kao Zabela, korona virus je potvrđen kod 22 osobe, ali su svi oni dobrog opšteg stanja i situacija u tom zatvoru je pod kontrolom, kaže pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

Zabela Foto: Milena Đorđević

- U Zabeli je zabeležena pojava korone kod pacijenata. Na korona virus pozitivne su 22 osobe. Radi se o osobama u posebno izdvojenom paviljonu, što je veoma epidemiološki dobro - kazao je Gojković.

On je pojasnio da se radi o poluotvorenom paviljonu, koji nije klasičan zatvorski deo, te da je iz tog razloga moguće doći do zaraze.

- Ali, svi su oni u dobrom opštem stanju. Epidemiološke službe su na terenu, ispituju sve ostale, ali situacija je pod kontrolom - uverava on.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Pogledajte u galeriji kome građani Srbije iz kriznog štaba najviše veruju, prema rezultatima naše ankete, i koliko veruju današnjim govornicima, a to su Zoran Gojković pokrajinski sekretar za zdravstvo, dr Srđa Janković, direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti doc Goran Stevanović: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Škorpion

    30. april 2020 | 15:48

    Sad kad ih raspuste! Pa kad pozn-ta imena “umru” i rode se sa novim identitetom... žurka u najavi

  • Ja

    30. april 2020 | 19:21

    Ima i u Sr.Mitrovici

  • Laki

    1. maj 2020 | 13:53

    Ovo je još jedno delo "struke", a opominjali su ih da će doći do ovoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA