≫ 

Privedena dva srpska vozača kamiona, vozili kroz Peć sa slikama Putina i Karadžića

Kamione su, kako se kreću ulicama Peći, snimili građani

  • 18
SRBIJA AUTO PUT VANREDNO STANJE AUTOPUT BEOGRAD - PREŠEVO KORIDOR 10 Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Kosovska policija privela je dvojicu srpskih vozača zbog toga što su na zadnjem delu kamiona srpskih registarskih tablica imali fotografije ruskog predsednika Vladimira Putina i srpskog pisca Vuka Karadžica.

Kako javlja RTS, mediji u Prištini prenose da su kamioni viđeni dok su vozili kroz Peć i da su vozači saslušani u policijskoj stanici.

- Policija je posle podne zaustavila dve cisterne, na jednoj je bila slika ruskog predsednika Vladimira Putina, a na drugoj slika srpskog pisca Vuka Karadžica. Dvojica vozača su odvedena u policijsku stanicu u Pecih, gde su saslušani. O slučaju je obavešten i državni tužilac. Vozila imaju novosadske registarske tablice - naveli su iz policije.

Kamione su, kako se kreću ulicama Peći, snimili građani koji su fotografiju Putina opisali kao provokaciju, nakon čega je lik ruskog predsednika bio prekriven, navodi RTS.

Video: Ko je Radovan Karadžić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    1. maj 2020 | 22:25

    Ej Srbijo,vidiš li kako se to radi?Laju poslanici protiv tebe,siptari na jugu slave teroriste u Raškoj poturice veličaju tursku,a ti ćutiš i pustas.Dokle bre?

  • Hhhaa

    1. maj 2020 | 22:46

    A da nisu mozda privedeni ovi sto pale baklje po soliterima🤣🤣uzas

  • Bata Nele

    1. maj 2020 | 22:24

    А чију слику Ће да има??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA