≫ 

Ljubiši su od korone umrli roditelji, a sestra bila u komi: Sad kad se probudila, on strahuje za nju

Za početak, Ljubiša se nada da će mu sestra za 2 nedelje biti potpuno zdrava, ali tada će, kako kaže, iz jednog haosa morati da uđe u drugi

  • 1
Dragan i Radmila Rakić Preminuli Dragan i Radmila/ Foto: privatna arhiva

- Jedino što molim boga jeste samo sestru neka mi ostavi, makar uzeo mene, a ne nju, ne daj bože ovo nikom da se desi, ovakva tragedija i bol. Samo da mi nju poštedi, meni ništa drugo ne svetu ne treba - rekao je pre sedam dana Ljubiša Rakić iz Paraćina, koji je u samo nekoliko dana ostao bez majke i oca, koji su preminuli od korona virusa, dok mu je sestra pala u komu, takođe zbog kovida.

Duboko potreseni Ljubiša, koji je sve vreme bio u kućnoj izolaciji, juče se ponovo oglasio rečima:

- Napokon se sestra probudila od jutros i nadam se da će za 2, eventualno tri nedelje biti kod kuće, živa i zdrava. Samo što je neće sačekati lep prizor. Kada bude izašla iz jednog haosa, dolazi u drugi. I kada bude saznala da je ostala bez oca i majke. Nemam reči.

Podsećamo, potresna sudbina dvoje supružnika iz Paraćina uznemirila je mnoge ljude u ovom gradu. Radi se o porodici Rakić iz paraćinskog naselja Jagodnjak, gde je pre dve nedelje preminuo suprug koji je odlazio na dijalizu u ćuprijsku bolnici, a nekoliko dana nakon njega i njegova žena.

Dragan (70) je korona virusom možda zaražen na dijalizi, kako sumnja njegov sin, gde je otišao da mu zamene kateter, a zadržali su ga dva dana, navodi ovaj portal.

Radmila (72) je preminula od srca samo nekoliko dana nakon supruga, i za nju je takođe potvrđeno da je bila zaražena korona virusom.

Njihov sin Ljubiša je morao u kućnu izolaciju, dok je njegova sestra bila u Kliničko bolničkom centru Zemun, u teškom stanju.

Video: Dr Srđa Janković: Osobe koje su se opravile od Kovida, imaju zaštitna antitela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    3. maj 2020 | 08:55

    Iskreno saucesce! Imate jedno drugo,dace Bog da sestra bude dobro i morate skupiti snage za zivot! Zelim vam svu srecu ovog sveta💓

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA