≫ 

Kon: Nismo popustili ispred politike za policijski čas, samo je Nestorović imao drugačije mišljenje

 ≫ 

- Nije bilo sukob., samo razmene mišljenja. Došlo je do kompromisa koji je zadovoljio sve koji su učlestvovali u tome. Nema ničega u tome što se pominje, to nije istina - kazao je dr Kon

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bojan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • bumbar

    04. maj 2020 | 14:03

    Ako zdravlje nacije treba da zavisi od odluka bilo kog doktora koji gleda serije o vanzemaljcima i njihovoj ulozi u stvaranju nase civilizacije, kao i o lecenju nacije nepostojecim uredjajima koje ce napraviti po nacrtima nasih pokojnih genija a uz donaciju onih koje je uspeo da ubedi da je novi genije, to nije za nasu naciju niti za bilo koju naciju dobar put. Jer mi na taj nacin postajemo ogledni zecevi nekoga ko je virus zbog koga je nasa civilizacija stala nazvao smesnim virusom i slao nas u soping. Ja takvima ne verujem a mislim da ni oni koji kao bajagi donose odluke u ovoj drzavi takve licnosti ne bi smeli da promovisu na drzavnim medijima. Pa i da i to sve ima smisla i da je tako kao sto ta grupa ljudi pokusava da nametne, koja drzava bi svoje gradjane pretvorila u pokusne zeceve za necije eksperimente a koje niko u svetu nije uradio niti radi? Da li je postojanje ovakvih strucnjaka samo paradigma rijaliti drzave? Ne znam. Ali znam da postoje misleci i uticajni ljudi. Tzv, eksperti od autoriteta koji mi sada deluju kao zecevi u Sibiru. Ne smeju glavu da promole i kazu sta misle o eksperimentalnom lecenju od posasti civilizacija oslikanu kroz koronavirus, a koje se kroz likove i dela Mitrovica i Nestorovica promovisu na nacionalnim frekvencijama? Ili smo i dalje ugaseno drustvo koje pociva na rijaliti temeljima?

  • Da

    03. maj 2020 | 22:40

    Nestorovića ste trebali odmah da sklonite iz tima, samo vas je svojim izjavama vukao na dno. Sa njim u timu ste svi delovali neozbiljno, a očigledno da je njega Vučić držao u timu.

  • Branko

    03. maj 2020 | 22:30

    Nostorovic je kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA