≫ 

Negativan test na koronu ili izolacija dve nedelje: Usvojene preporuke za ulazak u Srbiju

 ≫ 

Samo oni čiji je test na korona virus negativan i ne stariji od tri dana mogu da ulaze u našu zemlju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mare
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zvonimir Ivic

    09. maj 2020 | 19:41

    Pa ja bih trebao za nas petoro da dam 1000,00€ da bih usao u moju zemlju!? Da li je moguce da se ponovo nama ovako nesto radi? Prvo, u Nemackoj nije moguce uraditi Test na Covid 19 ako taj neko nema simptome koji su vec svima poznati. Test moze da se kupi u Apoteci u slobodnoj prodaji i da ga svako uradi ali to nista nama ne znaci jer taj test radimo sami, znaci bez potvrde koja je neophodna za ulazak u Srbiju. Prica se o standardu ovde u Nemackoj i da je ta cena realna, pa mozda i jeste ali kao sto sam rekao ima pino porodica sa vise clanova koja mora preko 1000,00€ da ulozi za ulazak. Pitam se samo dokle ce vise od nas da se traze nenormalna novcana sredstva i ako smo mi ti koji najvise dajemo drzavi nasim dolaskom. Mi smo ti koji najvise para ostavljaju Srbiji na raspolaganju, mi smo ti koji saljemo razne vidove pomoci kada zatreba... Bitno je da je da je Fond "dijaspora za maticu" uplatio na racun Ministarstva zdravlja 11.720.000 dinara ili 100.000 evra za nabavku medicinske opreme, lekova,itd... Sada nam se vraca na ovaj nacin!? Nevidjena sramota i zalost. Zasto onda jednostavno drzava Srbija ne omoguci beplatno testiranje za svoje gradjane iz dijaspore koji toliko toga cine za nju? Ima jos vremena do leta ali sam sve vise siguran da cu napraviti takvu kampanju i pozvati sve gastarbajtere da vise nista ne ulazu u Srbiju jer je ovaj cin uslovljavanja svojih gradjana cist bezobrazluk i udarac na dostojanstvo .

  • Ana

    09. maj 2020 | 09:03

    Obican svet i siromasni ne putuju,znaci i ne treba im test,ostali koji putuju preko imaju kesa ili ga idu zaraditi,ne vidim u cemu je problem.

  • Toma

    09. maj 2020 | 06:43

    Migrantsko udruženje nudi besplatan prelazak preko bilo koje grane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA