Gore kuće u Prijepolju, niko ne zna razlog: Posle Tomaševićevog, zapalio se i dom njegovog komšije

- Kuće se pale jedna po jedna, niko ništa ne preduzima i ne zna se šta je uzrok - pričaju Prijepoljci

  • 2

Pre nekoliko dana Srbiju je obišla vest da je kuća Zorana Tomaševića u prijepoljskom naselju Suvodo, već nekoliko meseci kao tempirana bomba, pošto iz neobjašnjivih razloga gori skoro svaki dan. Danas je situacija postala još alarmantnija jer sada gori i komšiluk. Prva kuća do Zoranove zapilila se iz čista mira.

- Samo je odjednom počelo da gori. Od mašine za veš je sve buknulo i zapalilo se celo kupatilo. Ne znam šta se ovo dešava, gde mi ovo živimo, ovde se neće situacija smiriti, plašim se da neko ne izgubi život. Kuće se pale jedna po jedna, niko ništa ne preduzima i ne zna se šta je uzrok - kaže prvi Zoranov komšija, Željko Obradović.

U domaćinstvu Tomaševića, posle trećeg požara isključena je kompletna električna instalacija i struje u kući uopšte nema, ali i pored toga požari nisu jenjavali.

Prijepolje, požari Foto: RINA.rs

Stručnjaci koji su obilazili ovo područje ne mogu da pronađu uzrok vatrene stihije, a meštani sumnjaju da se problem nalazi na uzemljenjima železnice koja je nedaleko odavde.

Međutim, iz prijepoljske železnice su negirali da to može biti uzrok.

- Mi ovde više ne smemo mirno da prespavamo. Svi smo videli šta se dešava Zoranu ovih prethodnih meseci, požari izbijaju svaki dan. Dežurni vatrogasac mu je u dvorištu. Ovo je katastrofa, svi smo mnogo uplašeni - kaže meštanka iz ovog naselja.

Prijepolje, Suvodo, kuća, požar, Tomašević Foto: RINA

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lažu vas

    11. maj 2020 | 16:50

    Ti stručnjaci što su bili,ima veze sa strujom pa neka ispitaju od bandere do utičnice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA