≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 15. maj 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 10
Novine za 15 maj 2020 Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 15. maj 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    14. maj 2020 | 21:08

    Vreme je da zlo Milo padne. Ali u njegovom zlu ima dobro ujedinio je srbe od Crne Gore preko Republike Srpske do Srbije. Zivela Njegoseva Crna Gora i SVI SRBI PATRIOTE UZ VAS SMO MANDICU KNEZEVICU VLADISLAVE MILANCICU DO KRAJA UZ NASEG DJEDA AMFILOHIJA !!!I naravno Vucica Dodika i Dacica!!!Izdajnike Milogorce SZS i PDP!!!Ne podrzavamo molim da se objavi!

  • Dante

    14. maj 2020 | 22:09

    Gledam ove lidere stranaka koje su nastale iz DS,kao da su Amebe.Pitam se dali i oni novim radnim mestom u parlamentu prilazu lekarsko uverenje,isto kai i mi obicni smrtnici kod zaposljavanja.

  • Mega Predator

    14. maj 2020 | 21:20

    Meni je žao indijanaca što su ih ljudi ubijali kroz istoriju i danas im preti izumiranje od korone? I ona vest gde je neki vranjanac hteo da ubije oca jer je mljackao za stolom te vesti su mi ostavile utisak večeras ko ne zna o čemu govorim nek uđe na galeriju telegraf i pogleda. Mislim ja da mljacnem ili se isplazim a neki nasilnik da mi nešto kaže mislim da bi knedle gutao posle pola sata za to a ja bi uzeo svoju hranicu i papao uz mljackanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA