Dvojica radnika FRA negativni na korona virus, zbog upale pluća i temperature prebačeni u Kragujevac

Tokom epidemije u Čačku događalo se da se pojedinim pacijentima prisustvo Kovid-19 potvrdi tek posle uzimanja drugog, trećeg, pa čak i četvrtog testa

  • 0
KOŠARKA CRVENA ZVEZDA TESTIRANJE IGRAČA NA COVID 19 Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Iako dva radnika Fabrike reznog alata (FRA) iz Čačka nisu pozitivna na korona virus, zbog visoke temperature i upale pluća prebačeni su u Klinički centar Kragujevac, izjavio je danas rukovodilac Radnog tima Mihailo Luković, prenosi Moravainfo.

- Iz FRA su sukcesivno primljena dva bolesnika koja su imala upalu pluća. Njima je odmah urađen PCR test i oba su negativna. Postupilo se po ranije definisanim procedurama i oni su prebačeni za Kragujevac - objasnio je Luković.

On je rekao da je ostalim radnicima FRA, iz kontakta, rečeno da se jave u Zavod za javno zdravlje, dodajući da su svi dosadašnji nalazi oni koji su se testirali bili negativni.

Podsetimo, tokom epidemije u Čačku događalo se da se pojedinim pacijentima prisustvo korona virusa potvrdi tek posle uzimanja drugog, trećeg, pa čak i četvrtog testa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA