≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 16. maj 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 13
Novine za 16 maj 2020 Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 16. maj 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mega Predator

    15. maj 2020 | 21:07

    Ne znam i ne razumijem zašto se neko ubija ili ubija druge zbog ljubomore na njega, ja mislim da je Bog stvorio ljude da budu slobodni i ničije vlasništvo i ja sam ubeđen da je to tako i ja to sve potpisujem i potvrđujem ubeđen sam da će Bog kazniti sve koji krše njegove zapovesti nije istina da smo grešni svi i da smo nastali iz nekog vrta i dvorišta od đavola ko što nas uče oni koji su izdali isusa Hrista i kao adam pojeo jabuku bla bla, Žena nije vlasništvo Muža, Muž nije vlasništvo Žene na svetu treba da postoje samo Muško i Žensko a ne muško i muško ili obrnuto. Bog je reko sve ja verujem u svoju veru o pročišćenju sveta kad svi budu živeli u slozi i budu odbacili nepotrebne stvari i tehnologije i vratili se prirodi. Da nebi bili čipovani!!! Moramo paziti šta radimo

  • Aca

    15. maj 2020 | 21:13

    Zivela Srpska Sparta Njegoseva Crna Gora!!

  • Dark

    15. maj 2020 | 22:13

    Sam bog nam je poslao Predsednika Vucica da nas vodi u ovom turbulentnom vremenu.Nema drugog objasnjenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA