≫ 

Meridian nastavio akciju pomoći najugroženijima na Balkanu

Meridianbet nastavlja da širom Balkana pomaže svima kojima je pomoć nakon talasa globalne pandemije najpotrebnija

  • 51
Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

Kao izraz najdubljeg poštovanja i zadivljenosti herojskom posvećenošću lekara i medicinskog osoblja za svaki ugroženi život, Meridian je u prethodnom periodu materijalno pomogao Infektivnu kliniku u Beogradu, doniravši veliku količinu medicinske opreme.

Uručeni su paketi sa deficitarnom medicinskom opremom Domu zdravlja “Dr Milorad Mika Pavlović“ Inđija, jer je stvaranje uslova za bezbedan rad naših lekara i drugog medicinskog osoblja u zdravstvenim ustanovama jedan od prioriteta za ovu kompaniju.

Meridian je, između ostalih, podržao i Institut za majku i dete (obezbedivši infuzione pumpe za bebe), Dečiju bolnicu za plućne bolesti, Kliničko – bolnički centar “Dragiša Mišović”, Nišku bolnicu, Društvo za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, kao i Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice.

Osim podrške ustanovama primarne zdravstvene zaštite, volonteri Meridiana do sada su pomogli najugroženijim domaćinstvima u nekoliko beogradskih opština, kao i u gradovima Novi Pazar, Čačak, Novi Sad, Negotin, Kraljevo, Kula, Crvenka, Zaječar, Šid i dr.

Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

U sklopu velike akcije nastavka pomoći najugroženijima širom Balkana, volonterski tim Meridiana posetio je i Javnu kuhinju „Obrok ljubavi“ u Banjaluci i tom prilikom uručio pakete sa najneophodnijim životnim namirnicama. Takođe, upriličena je poseta i Crvenom krstu u Tuzli i uručena donacija koja će pomoći najstarijim kategorijama stanovništva da aktuelnu krizu što lakše i bezbednije prebrode.

U mesecima pre izbijanja velike zdravstvene krize, Meridian je donirao sredstva za izgradnju velikog broj košarkaških terena za decu, te podržao brojne kampanje protiv različitih oblika nasilja i diskriminacije i funkcionisanje projekata sigurnih kuća.

Ovo je, bez ikakve sumnje, samo deo planiranih akcija pomoći lokalnim zajednicama širom Balkana, svuda gde ova kompanija posluje. Imajući u vidu istorijat realizovanih programa društvene odgovornosti jednog od regionalnih lidera u priređivanju igara na sreću, sasvim je izvesno očekivati da će članovi Meridian tima sa još većom odlučnošću i brojnošću biti prisutni uvek i na svakom mestu gde je pomoć najpotrebnija.

Suština društvene odgovornosti je briga o svakom čoveku i deljenje poslovnog uspeha u korist dobrobiti, bezbednosti i zdravlja onima koji su najugroženiji.

Meridian - uvek uz svoj narod kada je najpotrebnije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA