"Da održimo tradiciju i čuvamo porodicu": Bogoljub Karić se obratio javnosti, uputio i molbu mladima

"Danas je međunarodni dan porodica, a svima želim slogu, zdravlje i sreću i da porodice budu brojčane"

  • 4
Bogoljub Karić Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

Privrednik Bogoljub Karić oglasio se na društvenim mrežama, i napisao ono što mu je na srcu, a njegova objava oduševila je mnoge, koji su pozdravili njegove stavove.

- Dragi moji, danas je međunarodni dan porodice. Želim svima da čestitam, jer jedan od najtežih zadataka jedne porodice je ostati na okupu i biti uvek tu, jedni za druge. Da sve naše porodice budu jake i snažne i da se uvećavaju, jer je to je ono što porodicu čini jakom i stabilnom, a posebno molim mlade da obrate pažnju na svoje roditelje, bake i deke - napisao je Bogoljub.

- Danas je međunarodni dan porodica, a svima želim slogu, zdravlje i sreću i da porodice budu brojčane. Mi se trudimo da održimo tradiciju iz naših starih kuća, korenima iz Pećke patrijašije, Peći, prve srpske škole gde su nas zaista učili pravim vrednostima koje sa sobom nosi prava velika srpska porodica - poručuje.

Tolerancija, sloga, poštovanje starijih je ono na čemu svaka porodica mora da radi, napisao je on.

- Kad toga ima, sreća i zadovoljstvo i trenuci provedeni sa vašim najbližima su neprocenjivi trenuci koje ćete pamtiti do kraja života. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - dodao je Karić, uz fotografiju svoje porodice.

Video: Ovoj porodici toliko nedostaju putovanja da su aerodrom napravili u kuci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA