≫ 

Krenuo da se olakša i upao u šaht u Novom Sadu: Dok su ga izvlačili, video je da je još neko u rupi

Odmah su pozvali vatrogasce i počela je akcija spasavanja

  • 3
Pas, Novi Sad Foto: NS uživo

Vatrogasci heroji spasili su u subotu uveče iznemoglog psa koji je upao u šaht dubok oko 5 metara na Mišeluku u Novom Sadu i verovatno tu bio zarobljen danima. Celom događaju prethodila je prava drama, kada je za sada nepoznati muškarac upao u šaht. On je najverovatnije krenuo da mokri, piše portal NS uživo.

Devojke koje su videle da je čovek upao, alarmirale su okupljene, pa su tako dva momka pomoću sajli za šlepanje izvukli muškarca koji je potom u svesnom stanju prevezen u KCV.

Međutim, kada je čovek izvučen, rekao je da se dole nalazi zarobljen pas.

Posle neuspešnih pokušaja da se pas izvuče, pozvani su vatrogasci, koji su dali sve od sebe i za veoma kratko vreme spasili psa. Nije poznato koliko dugo je pas bio u šahtu. Nakon intervencije, heroji su dobili gromoglasan aplauz.

U izvlačenju su im pomogli prolaznici, a nakon intervencije, preko šahta je vraćen betonski poklopac.

Pogledajte snimak spasavanja:

 
 
 
View this post on Instagram
ČOVEK I PAS UPALI U ŠAHT NA MIŠELUKU Vatrogasci heroji spasili su večeras psa koji je upao u šaht dubok oko 5 metara na Mišeluku. Celom događaju prethodila je prava drama, kada je za sada nepoznati muškarac upao u šaht On je najverovatnije krenuo da mokri. Devojke koje su videle da je čovek upao, alarmirale si okupljene, pa su tako dva momka pomoću sajli za šlepanje izvukli muškarca koji je potom u svesnom stanju prevezen u KCV. Međutim kada je čovek izašao rekao je da se dole nalazi zarobljen pas. Posle neuspešnih pokušaja da se pas izvuče, pozvani su vatrogasci, koji su dali sve od sebe i za veoma kratko vreme spasili psa. Nije poznato koliko dugo je pas bio u šahtu. #VatrogascinsA post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zora

    17. maj 2020 | 08:25

    Zasto saht nije zatvoren? Pronaci vlasnika sahta i naplatiti debelu kaznu zbog ugrozavanja zivota ljudi i zivotinja. Da se togodi ovde gde sam ja vlasnik bi do kraja zivota placao.

  • Тодорић

    17. maj 2020 | 10:14

    Можда је човек хтео да спасе пса,а не да се " олакша".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA