• 0

DIS-u dodeljena medalja za doprinos sistemu odbrane Republike Srbije

Ministarstvo odbrane zahvalilo se domaćim privrednicima koji su pomogli u borbi sa Covid-19

  • 0
DIS, aleksandar vulin

Foto: Press Ministarstva odbrane

Ceremonija svečanog uručivanja vojne medalje za doprinos sistemu odbrane Republike Srbije kompaniji DIS, koja je donirala sredstva i pružila podršku Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Covid-19, održana je 18. maja u Domu Garde na Topčideru.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin se zahvalio svima koji su donirali sredstva radi sprečavanja širenja i suzbijanja zarazne bolesti Covid-19, poručivši da je zahvaljujući njima Srbija pokazala svoje najbolje i najlepše lice onda kada je bilo najteže.

Želeli smo da u teškim okolnostima, sa kojima se suočava država, pomognemo i pružimo podršku zdravstvenim institucijama, medicinskom osoblju i pacijentima koji su se borili sa Covid-19.

Pozvali smo sve druge društveno odgovorne kompanije na isti gest, u skladu sa mogućnostima.

Bili smo solidarni, humani, pokazali da postoji zajedništvo celokupnog sistema i da smo se do kraja ponašali odgovorno.

Hvala Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, bila nam je čast da budemo deo svečane ceremonije, a pre svega nam je bila čast što smo se zajedno borili na suzbijanju zarazne bolesti Covid-19.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima