≫ 

Jezive scene mrtvih pasa iz Ivanjice i Pančeva: Truju nedužne životinje koje su kao članovi porodice

Psi su otrovani veoma jakim sredstvom

  • 9
Otrovani psi, labradori

Foto: Facebook: Vidan Čeganjac

Vidan Čeganjac iz zaseka Rzinje kod Ivanjice zatekao je u subotu ujutru ispred svoje kuće stravičan prizor - ženka labradora stara 4,5 godine ležala je mrtva dok se štenac od 7 meseci mučio i borio za život.

Nažalost, nešto kasnije u veterinarskoj ordinaciji uginuo je iako su uložili masimalne napore pokušavajući da ga spasu, piše Infoliga.

Očigledno je da su psi otrovani veoma jakim sredstvom pa se sumnja da je u pitanju kreozan, otrov koji je zabranjen.

Otrovani psi, labradori

Foto: Facebook: Vidan Čeganjac

- Kao da sam izgubio članove porodice. Ta ženka je 4,5 godine živela sa nama, toliko je bila dobra, odana, svi smo je voleli. Možda će se neko ko ne razume smejati, ali meni je toliko teško da sam jutros zapalio sveće za njihove duše. Nadao sam se do poslednjeg trenutka da ćemo uspeti bar štenca da spasimo ali to je nešto mnogo jako, razorilo im je organizam - priča vidno potrešen Vidan Čeganjac.

On navodi da su psi bili uveče u šetnji, nakon toga su ih kao i svako veče odveli u boks a ujutro zatekli potresan prizor.

Otrovani psi, labradori

Foto: Facebook: Vidan Čeganjac

- Ne znam da li ih je neko otrovao u boksu ili su nešto pojeli dok su šetali sa mojom majkom. Ali kako god, to je otrov koji, svi znamo, ne sme da se baca. Ovaj put su moji psi, a ko zna šta će biti sledeće. Mogla je da se otruje krava, ovca, bilo koja životinja, ne smem ni da razmišljam da je neko dete moglo doći u dodir sa tim. Prijavio sam policiji - priča Čeganjac.

Prethodnih dana sličnih, pojednako užasnih prizora bilo je i u Pančevu, u naselju Kotež 2. Odatle nam dolaze takođe potresne fotografije mrtvih pasa, a kako pričaju Pančevci, u poslednjih 10 dana, u Pančevu je otrovano 8 pasa.

Kako navode, slična situacija sa trovanjem pasa u njihovom gradu bila je i prošle godine.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆE: Trovanje pasa u Grockoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA