≫ 

"Važno je da svoje znanje nesebično delite sa mladima": Bogoljub Karić pokazao svoju plantažu

Bogoljub Karić je rekao da se nada da će jednog dana njegovi naslednici nastaviti tradiciju i u kućama imati proizvode sa njihovih plantaža

  • 1

Bogoljub Karić objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografije sa svog poljoprivrednog dobra, na kome je zasađen paradajz, salata, maline... Kako je napisao, nada se da će jednog dana njegovi potomci da nastave ovu tradiciju i da će i u svojim kućama imati prozivode sa ovih plantaža.

"Dragi moji, moje "plantaže" nisu mnogo velike, ali su sasvim dovoljne da se njima pozabave moji unuci i buduće generacije. To im je prilika da nauče kako da brinu o poljoprivrednom dobru, ali i da uživaju u ovom poslu uz pomoć svojih baka i deka.

Nadam se da će jednog dana, nastaviti ovu tradiciju i da će i u svojim kućama imati prozivode sa ovih plantaža. Da će u njihovim domovima biti ovog voća i povrća koje decenijama gajimo. Da na trpezi bude malina, jagoda i Bogoljubove salate ❤️❤️😀...

Nije važno da li je to poljoprivreda ili građevinarstvo ili neki drugi posao, važno je da svoje znanje nesebično delite sa mladima. Neophodno je da svoje lično iskustvo i kao roditelj i kao deka ili baka bezuslovno date deci i unucima i učinite sve što je vašoj moći kako bi ih izveli na pravi put.

Na mladima svet ostaje!!! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA