≫ 

Nestali lekar iz Ćuprije viđen u drugom gradu, ćerka juri i moli za pomoć: Nadamo se dobrim vestima

- Otac je u vreme nestanka na sebi imao superstar crno bele patike, teget trenerku, košulju, tamniju teksas jaknu i kožnu torbicu koju nosi preko ramena. Kreće se pognute glave, otežano, odaje utisak pijanca ali ne pije, dementan je i obično zaustavlja ljude moleći da ga povezu – navela je Olga u apelu za pomoć

  • 16
Nestali lekar Foto: Facebook/Olga Petković

Penzionisani lekar Miodrag Milenković (65) iz Ćuprije koji je 7. juna nestao u ataru sela Skorica kod Ražnja, navodno je danas viđen u Kragujevcu. Ovu informaciju za Telegraf potvrdila je njegova ćerka Olga Petković, koja apeluje na sve koji imaju bilo kakva saznanja o Miodragu, da obaveste porodicu ili policiju.

- Upravo sam dobila telefonski poziv iz Kragujevca, obaveštena sam da je osoba koja odgovara opisu moga oca viđena u ulici Janka Veselinovića u ovom gradu. Molim sve koji žive u tom području da obrate pažnju i obaveste nas ukoliko ga primate. Upravo krećemo za Kragujevac, nadam se da ćemo za par sati imati dobre vesti – kazala je Olga.

Nestali lekar Milenko iz Cuprije Foto: Privatna arhiva

- Otac je u vreme nestanka na sebi imao superstar crno bele patike, teget trenerku, košulju, tamniju teksas jaknu i kožnu torbicu koju nosi preko ramena. Kreće se pognute glave, otežano, odaje utisak pijanca ali ne pije, dementan je i obično zaustavlja ljude moleći da ga povezu – navela je Olga u apelu za pomoć.

Miodraga je poslednja videla njegova supruga Mimica sa kojom je bio u Skorici gde su došli da bi obišli porodično imanje. Kako je kazala novinaru Telegrafa, muža je ostavila u kolibi , da bi se odmorio, dok je ona otišla da pogleda njivu. Kada se vratila, nije ga zatekla, pa se zabrinula, a kako nije pronađen ni posle nekoliko sati, njegov nestanak je prijavila policiji.

Za Miodragom je policija raspisala potragu. Poslednja pouzdana saznanja o njegovom kretanju pružile su nadzorne kamere sa benzinske pumpe na auto-putu, na čijim snimcima se vidi da se čovek pešice kreće put Paraćina.

Ne isključuje se mogućnost da ga je neko povezao jer porodica veruje da je želeo da se vrati u Ćupriju, ali je moguće da je zbog svog zdravstvenog stanja i na nekom drugom mestu.

Svi koji imaju bilo kakva saznanja o Miodragu mogu se javiti policiji ili njegovoj ćerki Olgi na telefon 0658870558.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jex

    11. jun 2020 | 18:37

    Ne ismevajte coveka, vec ko moze neka pomogne. Njegova porodica ga voli I ako je bolestan.Necete se valjda odreci roditelja ako se razboli.

  • Veka

    11. jun 2020 | 18:19

    Nadam se da će ga porodica naći, dementnog čoveka treba nadzirati 24sata. Podrška porodici.

  • Ćupričanin

    11. jun 2020 | 19:01

    Ovo je muž jedne veoma dobre doktorke,nadam se da ce ga naći... 🙏 Ako ne gresim on je nuklearni fizičar i bio je veoma inetligentan i onda se vremenom razboleo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA