≫ 

Meridian – dobrobit zajednice na prvom mestu

Kompanija Meridian neumorno nastavlja da se aktivno bavi zajednicom u kojoj posluje, pružajući svu neophodnu pomoć i podršku koja će doprineti kolektivnom napretku i dobrobiti

  • 28
Meridian Foto: Milan Drinčić

Kao društveno odgovorna kompanija, Meridian u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost pružanja podrške zdrastvenom sistemu zemlje.

Zadivljeni maksimalnom posvećenošću naših lekara i medicinskih radnika, sa ponosom ističemo da smo do sada pomogli Infektivnu kliniku u Beogradu, Dom zdravlja "Dr Milorad Mika Pavlović" iz Inđije, Institut za majku i dete, Dečiju bolnicu za plućne bolesti, Kliničko – bolnički centar “Dragiša Mišović”, Nišku bolnicu, Društvo za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i druge zdravstvene i socijalne ustanove ne samo u Srbiji, već i u regionu.

Osim podrške ustanovama primarne zdravstvene zaštite, u proteklom periodu Meridian je pomogao najugroženijim domaćinstvima u više beogradskih opština, kao i u gradovima Novi Pazar, Čačak, Novi Sad, Negotin, Kraljevo, Kula, Crvenka, Zaječar, Šid i dr.

Meridian Foto: Milan Drinčić

Međutim, misija se tu ne završava! Zdravstvo je oblast u koju treba posebno ulagati I zato će Meridian još odlučnije nastaviti sa podrškom bolnicama i zdravstvenim centrima.

Cilj je da se medicinskom osoblju obezbede najbolji uslovi za rad, a pacijentima sve što je neophodno za bezbedno I uspešno lečenje.

Kao jedan od regionalnih lidera u proizvodnji i distribuciji usluga igara na sreću, pored uspešnih tržišnih rezultata, u narednom periodu nesmanjeni fokus ostaje na brizi o lokalnoj zajednici.

Svaki poslovni uspeh je u drugom planu ukoliko kompanije ne reaguju u pravom trenutku – Meridian, uvek i svuda uz svoj narod!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja90

    13. jun 2020 | 11:49

    Jedina velika kompanija u Srbiji koja se uhvatila u kostac sa nedacima i pomogla svojim sugradjanima

  • Laki

    13. jun 2020 | 12:36

    Bravo za kciju

  • Flaki

    13. jun 2020 | 09:30

    Bravo za Meridian,uvek je tu kada je najpotrebnije.Pokazao je to mnogo mnogo puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA