≫ 

Meridian za Sofiju: Humanitarni košarkaški turnir za pomoć Sofiji Markuljević

Nakon upućivanja donacije u vidu novčanih sredstava za lečenje Sofije Markuljević, devojčice koja boluje od smrtonosne bolesti, kladionica Meridian je odlučila da još jednom široj javnosti ukaže na neophodnost šire akcije cele poslovne zajednice kako bi se spasao tek započeti život

  • 20
Meridian Foto: Milan Drinčić

Sofija boluje od veoma retke i opasne neuromišićne bolesti – spinalne mišićne atrofije tip I. Deca sa ovom dijagnozom žive najviše dve godine, stoga je svaki dan da se sakupe novčana sredstva dragocen.

Da bismo još jednom svi zajedno dokazali da je pružanje pomoći onima kojima je najpotrebnija prioritet svih prioriteta, kompanija Meridian je odlučila da organizuje humanitarni košarkaški turnir u šutiranju trojki. Turnir će biti održan u subotu 20. juna u sportskom centru Master, u Zemunu, od 15 časova.

Na turniru će učestvovati po jedan igrač iz naša četiri najjača košarkaška kluba koji igraju ABA ligu – Partizan, Crvena zvezda, Mega Bemax i FMP, kao i po jedan košarkaš iz svakog kluba iz Košarkaške lige Srbije.

Vrednost svake pogođene trojke u regularnom delu takmičenja iznosi 1.000 dinara, u četvrtfinalu i polufinalu ona će iznositi 3.000, dok će svaka pogođena trojka u velikom finalu značiti 5.000 dinara kojih će kompanija Meridian donirati porodici Markuljević.

Iako je domaća i regionalna košarka stala, ovog vikenda će igrači biti na okupu oko plemenite misije.

Život naše dece na prvom mestu – kladionica Meridian i najbolji košarkaši Srbije zajedno za Sofiju Markuljević.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA