≫ 

Pronađen prvi trag koji može da odvede do nestalog Zorana: Ćerki je neverovatno da je zalutao u šumi

Zoranova ćerka kaće da je dobro poznavao teren na kome je nestao pa ne veruje da se izgubio

  • 0
Zoran Miladinović Foto: Pixabay/Privatna arhiva/ M. B,

Pripadnici Gorske službe spasavanja i policija, koji od sinoć tragaju za Nišlijkom Zoranom Miladinovićem (67) pronašli su štap koji je koristio da bi razgrnuo žbunje i rasterao zmije, dok je brao pečurke.

Ovu informaciju potvrdila je njegova ćerka Tatjana, koja se nada da će ovaj trag odvesti tragače do njenog oca.

- Otkako je u penziji, skoro svaki dan je išao da bere pečurke, ali bi se kući vraćao posle dva, tri sata. Juče je od kuće otišao oko 10 sati, majka se sa njim čula u 12 i to je bilo poslednji put. Kako ga nije bilo do večeri, ja sam preko svog druga, planinara kontaktirala Gorsku službu spasavanja čiji su članovi odmah krenuli u potragu za mojim ocem. Dugujem im veliku zahvalnost, jer su celu noć bili na terenu. U potrazi učestvuje i policija ali za sada nemamo nikakve informacije. Tatu traži i moj brat, bivši suprug i moj sedamnaestogodišnji sin. On je sa dedom više puta išao u to područje, pa se nada da će moći da pomogne tragačima - kazala je Tatjana.

Kaže da je otac dobro poznavao teren na kome je nestao, pa ne veruje da se izgubio.

- Moguće je da je zašao dublje u šumu u potrazi za pečurkama, ali nije mu prvi put da tamo ide, pa mi je prosto neverovatno da je zalutao. Veoma smo zabrinuti, molim sve one koji imaju bilo kakve informacije o mom ocu da nam jave - rekla je Zoranova ćerka.

Policija je potvrdila da imaju prijavu nestalog lica te da intenzivno rade na njegovom pronalaženju.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA