≫ 

Nestala devojčica iz Niša: Policija intenzivno traži Tamaru (13), poslednji put viđena jutros u 7

Na sebi ima plavu majicu, bele pantalone sa slike i zute patike

  • 35
Nestala Devojcica Tamara Blazic

Foto: Privatna arhiva/niskevesti.rs

Trinaestogodišnja devojčica Tamara B. iz Niša, nestala je danas a porodica i policija za njom intenzivno tragaju. Ako neko ima informacije o Tamari neka javi na broj telefona 064 22 5555 7.

- Imamo prijavu nestanka. Policija intenzivno traga za devojčicom - potvrdili su za Niške Vesti iz Policijske uprave Niš.

Poslednji put viđena je još jutros u 7 sati kada je sa đačkom knižicom krenula od kuće u niškom naselju Novo Selo gde i živi, potvrdila je tetka nestale devojčice Aleksandra Pavlović.

- Na sebi ima plavu majicu, bele pantalone sa slike i zute patike. Molimo sve ljude dobrog srca da šire informaciju dalje i alarmiraju javnost kako bismo je što pre našli. Devojčica ima samo 13 godina. Za bilo kakve informacije o njoj zvati na sledeći broj: 064 22 5555 7. Unapred hvala! - rekla je tetka Aleksandra Pavlović.

Tamara se, navodno, uputili ka gimnaziji "Svetozar Marković".

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) oglasilo se saopštenjem, u kojem su naveli da su nestanak devojčice prijavili njeni roditelji. Precizirali su da je visoka oko 169 centimetara.

- Ima svetlosmeđu kosu i kestenjastu boju očiju  - navodi se u saopštenju MUP-a.

Apeluju na sve da ukoliko vide devojčicu, ili imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa njom, da jave policijski broj telefona 018 - 522 - 982.

Telegraf.rs je pozvao broj porodice ali nam je Tamarin otac Marijan, kada smo mu se predstavili, samo kratko rekao: "Molim vas, oslobodite vezu". 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA