≫ 

Sunce će i danas pržiti, još više će sutra: Pred kraj dana je moguć poneki pljusak sa grmljavinom

Najniža temperatura biće od 14 do 22, a najviša od 31 do 33 stepena, sutra će se živa u termometru peti još više

  • 2
Lido Foto: Mateja Beljan

U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne prvo na zapadu i jugu Srbije, a kasnije ponegde i u Vojvodini, uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Najniža temperatura biće od 14 do 22, a najviša od 31 do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab, promenljiv vetar.

I u Beogradu će pretežno sunčano i toplo. Kasnije posle podne ili uveče ponegde u gradu ili okolini moguć je kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Vetar će biti slab, promenljiv, a najviša dnevna temperatura biće oko 33 stepena.

U Srbiji će sve do 5. jula biti biti pretežno sunčano.

U ponedeljak će biti vrlo toplo sa najvišom temperaturom od 32 do 35 stepeni, a zatim će biti za 3 do 5 stepeni svežije, i to naročito u utorak.

Uz lokalni razvoj oblačnosti, u noći od ponedeljka ka utorku biće uslova za poneki pljusak i grmljavinu u severnim krajevima, a u sredu ponegde i u brdsko-planinskim predelima, ali kao retka pojava.

Učestalija pojava pljuskova i grmljavina moguća je od 2. do 4. jula, odnosno od četvrtka do subote naredne sedmice, uz manji pad dnevne temperature.

Video: Otvorena sezona kupanja na Adi Ciganliji: Da li građani drže distancu?

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA