Meč koji se neće pamtiti po rezultatu: Goran je sa saigračima potrčao ka Sari i usledila je bakljada

Kapiten ja kleknuo pred svoju devojku, sa samo jednim pitanjem na srcu

  • 0
Prosidba, Banovo Polje Foto: Printskrin Mačva info

Rezultat prijateljske fudbalske utakmice koju su u Banovom Polju u nedelju odigrale ekipe domaćina OFK "Napredak" i FK "Dobrava" iz Vukošića, iako je visok, 4 prema 4, ostaće u senci i kraćem sećanju nego događaj pre samog početka utakmice.

Kapiten ekipe domaćina, Goran Makivić je ostvario najveći uspeh u dosadašnjem životu jer je Sara Pregl, njegova devojka,  pristala da se uda za njega, prenosi mačva.info.

Tek što se sudija Predrag Kovačević spremao da označi početak utakmice, kompletna ekipa domaćina se uputila ka ivici terena, prateći svog kapitena. Kapiten se, sa prstenom u ruci, spustio na koleno pred izabranicom svoga srca i uputio joj sudbonosno pitanje. Sara je odgovorila "DA", nakon čega su saigrači srećnom paru priredili pravu bakljadu, a publika dugotrajni aplauz.

I utakmica je mogla da počne.

A utakmica, igra prava prijateljska, sparno vreme, padala je i letnja kiša povremeno, mnogo šansi, mnogo golova. Rezultat na kraju 4:4, remi u utakmici i pobeda u ljubavi za Saru i Gorana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA