≫ 

Preminula još 4 pacijenta od korone u Srbiji: U poslednja 24 sata na kovid pozitivne 242 osobe

 ≫ 

Ovo je najnoviji presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika M
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Markus Johanesberg

    29. jun 2020 | 23:08

    Kada može krizni štab evo da i ja pustim mašti na volju i konstruktivno pripomognem sa predlozima. Uvesti obaveznu distancu od 2 km. Policijski čas 24 * 7 * 360 (za početak). Obavezno nošenje 5 maski odjednom ili alternativno, obustaviti disanje u 2 km radijusu. Obavezno moćanje u min. 70% alkohola kada je zaštitna barijera kompromitovana. Momentalno zabraniti i dozvoliti rad svih pokretno-nepokretnih objekata koji mogu da prime od 1 do 1000000 ljudi (ako postoji više od dvoja vrata). Čim se Crvena Zvezda proglasi za doživotnog šampiona, odmah da se zauvek ukine fudbal i svi sportovi uživo. Sve lopte i drugi sportski rekviziti da se recikliraju i da se od toga naprave respiratori. Ja ne znam kako je to praktično izvodljivo ali eto nek se da kao sledeći zadatak za učesnike svih rijalitija. Pa neka skarabudže nešto. Ako neko može da pripomogne tako što će da umre bilo bi poželjno da se javi unapred kako bi mu se saopštilo kada je za "krivu" to najbolje da mu se desi. Imam još predloga, pa ako nekoga interesuje, tu sam. Jel 'oće Covid da udari na mozak?

  • VLADA 011

    29. jun 2020 | 21:22

    Dokle god ne zabranite raf nocnih klubova splavova trznih centara i vecih okupljanja svadbe mature i gradski prevoz jer vozaci nece moci da kontrolisu koje s maskom a ko ne virus ce i dalje da bude u zamahu.Krizni stab danas deluje ne ozbiljno pa i ne odgovorno sa merama koje donose i doprinose da narod nema vise poverenja u njih.Vanredne mere a i to je dokazano sa policijskim casom jedino doprinosi manjem broju obolelih i umrlih.Sta ceka vise krizni stab a i neka iznese ko je odobrio derbi i druge utakmice tenis povratak studenata u domove pa i izbore.Ljudski zivot je najvazniji a ne ekonomija i neciji interesi pogotovo sto nam se sada deca inficiraju .Uvodite hitno vanredne mere pa i policijski cas u onim gradovima gde je izvor virusa.

  • Rade

    29. jun 2020 | 20:14

    Gde mi živimo ko vodi ovu zemlju struka izjavljuje da nema uvid u bazu podataka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA