Zlata vredni SAVETI: Kako da promenite život za sedam dana

Jedini način da poboljšate kvalitet svog života je da donosite dobre odluke

  • 0
Mozzart Foto: Promo

Mnogi misle da te odluke podrazumevaju sveobuhvatne promene u životu, ali istina je da su to zapravo sitnice, koje kad se spoje, imaju veliki uticaj na naš život. Kakve sve korake možeš da učniš za sedam dana, da budu sitni, a da značajno utiču na kvalitet vašeg života?

1. Da li postoji neka stvar koju ste oduvek želeli da naučite, ali nikada niste imali vremena. Možda je pravo vreme da počnete da učite španski jezik, da svirate gitaru ili pravite picu.

2. Vežbanje je odličan način za poboljšanje raspoloženja i smanjenje efekata stresa. Program vežbanja možete započeti i kod kuće. Počnite polako i videćete kako vam vežbanje postaje svakodnevna navika.

3. Napravite spisak kratkoročnih i dugoročnih ciljeva koje želite da ostvarite. Cilj spiska je da ne gubite vreme i iskoristite maksimum iz svakog dana.

4. Suočite se svojim strahovima. Odvojite vreme i definišite svoje strahove, jer često se dešava da nas neki strahovi kontrolišu. Kada se suočimo sa njima, učimo kako da prevaziđemo mračne misli.

5. Zabavite se. Narednih nedelju dana, svakog dana od 30. juna do 6. jula igraj grčki Kino i grčki Tombo u Mozzartu. Svi dobitni tiketi igrača pretvaraju se u poene, potom se poeni sa najbolja tri tiketa tog dana sabiraju i zbir predstavlja osvojeni broj poena za taj dan, a igrač sa najvećim brojem poena biće nagrađeni LAPTOPOM MACBOOK PRO 13. Detaljna pravila pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA