≫ 

Preminuo mlađi muškarac (35) u Čačku, imao je koronu? Klinička slika se naglo pogoršala tokom noći

U Čačku je do sada preminulo 12 osoba od posledica korona virusa, a za dva dana ovo je drugi smrtni slučaj

  • 2
Opšta bolnica, Čačak Opšta bolnica Čačak / Foto: Rina.rs

U čačanskoj bolnici jutros je navodno od posledica korona virusa život izgubio mlađi muškarac (35), potvrdio je za agenciju RINA, dr Miroslav Sretenović, direktor Opšte bolnice.

- Kod pacijenta se klinička slika rapidno pogoršala preko noći, jutros je priključen na respirator, ali na žalost izgubio je bitku za život. Ozbiljna klinička slika u većini slučajeva, može na ovaj način brzo da se pogorša i situacija može da bude jako ozbiljna - naveo je dr Sretenović.

Trenutno su u bolnici hospitalizovana 44 pacijenta, kod njih 30 potvrđeno je prisustvo korona virusa, a za ostale se čekaju rezultati.

- Naši kapaciteti su za sada dovoljni da prime sve pacijente, ali iz dana u dan povećava se broj prijema na kovid odeljenja. Osoblje je maksimalno angažovano. Apelujem na sve građane da budu odgovorni i da se prvo jave u Domove zdravlja - naglasio je dr Sretenović.

U Čačku je do sada preminulo 12 osoba od posledica korona virusa.

Video: Lekari iz Kragujevca kreću za Novi Pazar

(Telegraf.rs / RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    1. jul 2020 | 18:34

    Jadni ti roditelji.Saucesce.U Nišu je umrlo dosta mladih od C19,ali niko to neće da objavi.A mozda nece ni ovde moj komentar da objave.Cuvajte se ljudi

  • Milos

    1. jul 2020 | 20:31

    Uzas kako smo izigrani svi, iluzija je bilo da je prosla. Ko normalan moze da dozvoli da rade klubovi posle onih svih slika? Znam da ce mnogi ostati bez para ali ne ide.. Treba svi da pomremo, pa da samo oni sto im korona ne steti mnogo izlaze i djuskaju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA