≫ 

Brankine reči su ošamarile Srbiju: Samo vi pravite haos, naša bolnica je puna, na izmaku smo snage

"Naš znoj niko ne vidi, kao ni suze naše dece! "

Jedna zdravstvena radnica iz Beograda na Fejsbuku obratila se ljudima koji prave nerede prethodnih dana u ovom gradu.

Sa oznakom da je na ortopediji na Banjici, ona je objavila juče status koji vam prenosimo u celosti:

- Samo vi pravite haos, razbijajte, širite ovo sr*nje koje nas je zadesilo, a neko će raditi bez slobodnog dana, neće biti sa svojom decom, porodicom, strepeći da se i sam zarazi dok spasava vaše sebično dupe! Prosta sam, jer i ne zaslužujete da vam se obratim drugačije, nego onako kako vam dolikuje! Kažu izdržite, a mi smo na izmaku snage!

Naš znoj niko ne vidi, kao ni suze naše dece! Naša bolnica je puna, naša intenzivna nega je pred kolapsom, toliko da nemaju više gde da smeste pacijente na respiratorima!

Po prvi put u životu žalim što sam zdravstveni radnik, ubili ste u meni ono što najviše u životu volim da radim! I samo mogu da vam kažem sram vas bilo!!! Ne, ne želim vam da se razbolite i dođete na Banjicu, zato što, čini mi se, neće imati ko da vas leči!!!!!! - napisala je ona u statusu.

Podsetimo, povod za prvi protest u utorak, 7. jula u Beogradu bila je najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se u glavnom gradu možda uvesti policijski čas tokom vikenda zbog porasta broja obolelih od korone.

Tokom jučerašnjih incidenata ispred Skupštine Srbije četrnaest policajaca je povređeno, uhapšen 71 huligan, a od početka nasilnih protesta povređeno najmanje 130 policajaca koji su morali da potraže pomoć lekara izjavio je direktor policije Vladimir Rebić.

Tokom protesta protekle noći u Beogradu povređeno je 19 osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Među povređenima je bilo i novinara.

Video: Institut Banjica za 36 sati primio 300 kovid pacijenata

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    11. jul 2020 | 14:40

    Apsooooolitno zena u pravuuuuuuuu. Podrska za sve zdravstvene radnike. A ove budale nisu svesne od 4000 ljudi 40 je zarazeno sigurno,pa pogledajte koliko je onda tih 40 jos zarazilo

  • Radnik

    11. jul 2020 | 15:02

    Nas ima mnogo koji ceo zivot radimo bez slobodnog dana, placenih prekovremenih i nocnih sati, bez placenih godisnjih odmora, i za mnogo manje plate. Pa kad odemo kod gospode doktora, ne moze se ici praznih ruku...

  • Vlada

    11. jul 2020 | 15:54

    Puna podrska kolecinici. I DALJE SE NERADI NI O VUCICU NI O OSTALIMA. RADI SE O UPOTREBI JEDNOG DELA TELA KOJE SE ZOVE MOZAK. Kad su sklonjene zabrane trebali ste da koristite mozak a da drzite distancu od drugih. Ne da idete u prepune kafice, svadbe od 200-300 ljudi, derbi..... Da nisu skinuli zabranu bilo bi : STO NAS NEPUSTATE NAPOLJE? Kad su vas pustili onda STO SU NAS PUSTILI? STALNO VAM JE NEKO KRIV I NIKAD VI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA