≫ 

Stanje u Vojvodini nepovoljno, potrebne dodatne mere u Novom Sadu: Najviše obolelih u jednom danu

Vojvodina se ne smiruje

  • 1

Epidemiološka situacija na teritoriji Vojvodine je i dalje nepovoljna i imamo dnevni porast zaraženih, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović na konferenciji u Novom Sadu.

- Juče do 15 časova imali smo najveći broj obolelih u jednom danu, ukupno 162, od toga 79 u Novom Sadu i taj grad je najugroženiji na teritoriji Vojvodine i potrebno je uvesti dodatne mere - rekao je za RTS Mirović.

- Danas u toku dana imaću sastanak sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem kako bi se dogovorili o načinu uvođenja dodatnih mera - dodao je predsednik Pokrajinske vlade.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković rekao je da sve opštine i svi okruzi u Vojvodini imaju zaražene i da treba da se ponašamo kao da smo svi oboleli od korona virusa.

- Ne treba da se ide iz mesta gde je zaraza da se ne bi širila i ne treba ići na mesta gde ima zaraze da se ne bi zarazili - rekao je Gojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA