≫ 

Dr Stojanović: Čim oslobodimo 50 mesta, stigne nam 60 pacijenata

On je dodao da tri puta dnevno prave vizite u svim bolnicama

  • 0

- Ono što mene brine kao operativca i čoveka sa prve linije odbrane zdravlja naših građana je to što danas već imamo otprilike u ovom periodu 15  časova 10 više pacijenata nego juče - kazao je na današnjoj konferenciji za medije direktor KBC Zemun dr Dragoš Stojanović.

On je dodao da tri puta dnevno prave vizite u svi bolnicama i referišu ministru zdravlja i svim relevantnim činiocima ovog zdravstvenog sistema.

- Jutros u 8 smo imali 10 slobodnih mesta i 2 na odeljenjima u Kliničko bolničkom centru Zemun tako i u ostalim bolnicama koje su kovid bolnice i dva slobodna  mesta na odeljenjima intenzivnih nega kojih kod mene  ima 6. Međutim u 15 časova, kada smo napravili vizite oslobodili još 20 mesta, u 19 časova ponovo pravimo vizite da vidimo koliko ćemo imati mesta. Nadam se da ćemo imati opet 20 mesta. Danas ćemo nadam se osloboditi 50 mesta, ali se bojim da ćemo imati, po dinamici dolazaka pacijenata u toku današnjeg dana, najmanje 60 prijema, zato sam  vrlo oprezan u današnjem danu i periodu koji nastupa - kazao je dr Stojanović.

Video: Virus za 24 sata potvrđen kod 383 osobe, na respiratoru 177 pacijenata: Korona odnela još 13 života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA