≫ 

Čedomir Jovanović se oglasio prvi put posle navodnog napada teniskim reketom

- Fokusiran sam na suštinu, isključujem sve ostalo - napisao je Jovanović na Instagramu

  • 30
Čedomir Jovanović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Lider LDP Čedomir Jovanović u žiži javnosti je zbog incidenta koji se u subotu popodne dogodio na Novom Beogradu. Prema pisanju beogradskih medija, napad se dogodio u subotu oko 17 časova, u Ulici Milutina Milankovića, kada je Jovanović vlasniku centra D. I. navodno zadao više udaraca teniskim reketom.

Jovanović je u objavi na Instagramu napisao:

"Fokusiran sam na suštinu, isključujem sve ostalo. Nisam siguran šta mogu da očekujem u budućnosti, ali je se ne plašim jer znam za koga živim. Za one koji su "ja"...Anđeliju, Zoru, Janu, Mihajla, Hris, Jelu...i vas retke koji ste uprkos svemu ostali moji....i delim vaše breme kao što vi delite moje. Živim za to, volim zbog toga".

Dobio više udaraca u predelu glave i tela

Kako navode mediji, vlasnik klinike posvedočio je policiji, da je iz crnog džipa "izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis". Prema policijskom izveštaju, a na osnovu svedočenja D. I, Jovanović mu je zadao više udaraca u predelu glave i tela.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava događaj.

Tek izašao iz bolnice

Jovanović je, inače, tek izašao iz bolnice u kojoj je bio zbog infekcije korona virusom.

On je juče prvi put u javnosti izneo detalje svoje borbe sa koronom i opisao kako se lekari požrtvovano bore za život svakog pacijenta.

Video: Ceca o Čedi Jovanoviću: Razlika je u tome što je on mene hapsio, a ja njega nisam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    19. jul 2020 | 08:21

    Не вади се на дјецу Чедомире. Много си ти својом острашћеном политиком дјеце одвојио од оца, унучад од дједова... закон мора бити исти за све па и за тебе !

  • Vasa

    19. jul 2020 | 09:02

    Treba on odavno vec na robiju,da objasni kako je postao milioner preko noci,a jos sada i bahat.Sramota zasto je zasticen,i ko ga stiti.

  • Buducnost

    19. jul 2020 | 10:00

    Svako normalan zna da mu buducnost zavisi od onog sto je cinio u proslosti. Ne bih joj se radovao da sam u tvojoj kozi. I ne delis ti nikakvo breme obicnih, postenih, moralnih, dobrih ljudi koji jedva krpe kraj sa krajem. Zbog takvih kao ti, su oni i potonuli u siromastvo. Zakon o poreklu imovine bi te vratio u "starke" ako bi i za njih imao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA