≫ 

Doktor Nestorović ćaskao s ljudima u garaži o koroni: "Svi su znali šta će se desiti"

- Ne sekiram se kad me budale napadaju - rekao je Nestorović

  • 13

Pulmolog dr Branimir Nestorović 17 dana se nije pojavljivao u javnosti, a kako je nedavno rekao epidemiolog dr Predrag Kon, nije se pojavio ni na poslednjoj sednici Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa. Sam dr Nestorović u utorak je izjavio da je u Obrenovcu, gde provodi slobodno vreme, da ostatak dana radi i da je "već sve postalo ludilo".

Čuveni pulmolog snimljen je pre izvesnog vremena u podzemnoj garaži preko puta Narodne skupštine gde je neobavezno, uz smeh, malo šale i selfije prokomentarisao trenutnu epidemiološku situaciju u našoj zemlji.

Kako je za Telegraf.rs rekao autor snimka, Dejan Marković Milošević iz Kuršumlije, koji se sreo sa doktorom Nestorovićem, pulmolog je upitan da li bi komentarisao korona virus u Srbiji pred kamerama, na šta je on rade volje pristao.

Na početku snimka, dr Nestorović je izjavio: "Ne sekiram se kad me budale napadaju".

- Mi smo u nedoumici, naročito na jugu Srbije. Pratili smo vas svakog dana, šta vi kažete o toj koroni? - upitan je pulmolog.

- To je predramljeno malo bilo. Bilo je blaže... ipak je bilo blaže na kraju.. Bilo je tri nedelje intenzivno od sredine marta do početka aprila. Posle toga stvarno više nije - naveo je doktor.

Na pitanje "a šta sada?", pulmolog je odgovorio:

- Ništa. Neki su pozitivni, neki su zdravi...

Autoru snimka je, kada ga je upitao da li treba da nosimo maske i rukavice, rekao uz osmeh: "Ti ne treba da nosiš ništa. Ti lično".

Doktor Nestorović je, kako se vidi na snimku, okružen ljudima koji su iskoristili priliku da mu pruže podršku.

- Svi su znali šta će se desiti, a svi su mene napadali. Kad sam rekao da ćemo dobro proći, svi su me napadali - rekao je doktor posle čega je usledilo fotografisanje uz zagrljaje i osmehe.

Video: U Kraljevu je za 24 sata registrovano novih 53 slučajeva pozitivnih na korona virus

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    22. jul 2020 | 11:27

    Kakav folirant ,stvarno je zreo za penziju .😥

  • 🔴🔵⚪

    22. jul 2020 | 11:31

    Ko nije iz Obrenovca teško može da shvati koliko ovaj čovek nama znači, pomaže našoj deci i koliko poverenje imamo u njega! Velika podrška za našeg najboljeg doktora i vole te tvoji Obrenovčani!!!

  • Nesta

    22. jul 2020 | 12:09

    Jel idemo u soping u Italiju gosan Nestorovicu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA