"Ko ima tu sreću da ima unuke, zna koliko ljubavi i sreće oni pružaju"

Bogoljub Karić pohvalio se bogatstvom koje ima

  • 3
Bogoljub Karić Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić pohvalio se bogatstvom koje ima, unucima, koji su, kako je napisao na svom Fejsbuk profilu "najveće blago". On je iskoristio priliku da pozove pratioce da čuvaju sebe i svoje zdravlje i zahvalio se doktorima na svemu što čine u borbi protiv korona virusa. 

- Ko ima tu sreću da ima unuke, zna koliko ljubavi i sreće oni pružaju. Bog je, moju Maru i mene, darivao velikom ljubavlju time što nam je podario unučad. Na tome smo mu beskrajno zahvalni. Upravo uživamo u društvu naše preslatke unuke Eve, ćerke našeg sina Nebojše i snajke Ksenije i mog imenjaka, Bogoljuba, Danicinog i Nikolinog sina. Oni su naše najveće blago, nepresušni izvor radosti i ljubavi - napisao je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    24. jul 2020 | 19:45

    Lepo ....ali ima mnogo i onih koji neće dočekati unuke i zbog njih ne treba javno hvaliti se sopstvenom srećom .....

  • nije fer

    7. avgust 2020 | 19:42

    Bravo Karici , pa neka su ljudi srecni , imaju unuke i treba . I ja imam petoro Bogu hvala , I sta SADA ne smemo da pomenemo nikome decu zato sto neko nema decu ili nece imati unuke?? Pa nismo I’m mi krivi , u cemu je problem , da je srece da svi to dozive .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA