≫ 

Kisić iskreno odgovorila da li razmišlja da podnese ostavku u Kriznom štabu

Doktorka je istakla da je izuzetno pogađaju negativni komentari o kolegama

  • 79
SRBIJA KORONA BILANS PREDRAG KON, DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Gostujući u emisiji "Hit tvit" na TV Pink, doktorka Darija Kisić Tepavčević odgovorila je na pitanja da li je pogađaju negativni, čak i seksistički komentari o njoj, kao i da li je zbog toga razmišljala da podnese ostavku u Kriznom štabu.

- Kao što vidim, većina tih poruka je na društvenim mrežama, a ja nemam nijednu društvenu mrežu, pa to ne pratim. Ne nameravam da odstupim - poručila je doktorka Kisić.

Ističe da je uvek pogodi kada se najviše priča o nekim stvarima o kojima, kako kaže, nema mesta diskusiji.

Dr Kisić je rekla da ne čita natpise i izjave, ali da je pogodi kada se o kolegama loše priča.

- Kovid nas uči mnogo čemu i to na teži način. Kolege se izuzetno trude, trude se da prilagode i unaprede znanja. Sve te bolnice je trebalo prilagoditi za prijem pacijenata sa infektivnim oboljenjima - rekla je dr Kisić.

Kako kaže, to je jedan izuzetno mukotrpan posao. Dodaje da su redovi za preglede ogromni, kao i da su i doktori i medicinske sestre jako požrtvovani.

- Moramo da budemo udruženi protiv ove bolesti kao što smo bili bezbroj puta do sada - rekla je dr Kisić, i dodala da je određeni broj članova Kriznog štaba bio više puta u javnosti i iznosio podatke kao i da su od početka dostupni medijima i da daju odgovore na sva pitanja.

Video: Možda se opet uvede karantin za ljude koji dolaze u Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEMOKRA TI JA

    26. jul 2020 | 22:56

    Onoga trenutka kad ste rekli da derbi i proslave pobede posle izbora nisu rizik sirenja epidemije, a protesti, svadbe, rodjendani.......jesu izgubili ste moje poverenje. Istina za koju ne treba biti ni doktor, ni strucnjak, jeste da je sve navedeno bilo katastrofalno sa stanovista epidemiologa sto Vi u stvari jeste. Ne sumnjam u Vasu strucnost, sumnjam u Vase politicke ambicije, Vasu politicku agendu koja ne bi smela da postoji u medicini uopste. Samo nastavite da spinujete na nivou deteta iz vrtica o frizuri i fizickom izgleda. Skretanje sa sustine problema jeftinim trikovima je smesno.

  • ccc

    26. jul 2020 | 23:17

    Ženi se osladilo slikanje, primila se... Vrti 6 rečenica od marta. Dosadna je mnogo. Dr Nestorovic je kralj.

  • Mmm

    26. jul 2020 | 22:30

    Prelepa zena, dama i gospodja. Ona treba da bude nova predsednica, ima sve - lepotu, pamet, strucnost.. za ovakvu zenu vredi i zivot dati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA