≫ 

Da li je ovo najromantičnija prosidba u Srbiji? Nemanja je klečao pred svojom princezom na tvrđavi

Sigurni smo da je nekim momcima dao ideju

  • 20
Veridba Nemanje i Katarine Ram Printskrin: Youtube/Jacanovic

Na 21. kilometru uzvodno od Velikog Gradišta, na brdu iznad samog Dunava gde vekovima ponosno stoji Ramska tvrđava, jedan odvažni Nemanja zaprosio je jednu lepu Katarinu. U najromantičnijim trenucima dana, kad sunce samo što nije zašlo, kleknuo je pred nju na pločnik i pružio verenički prsten, kao znak da joj pruža sebe celog do kraja života.

Na kuli tvrđave Nemanjini prijatelji strpljivo su čekali i u pravom trenutku, dok je par prilazio držeći se za ruke, raširili su transparent na kom je pisalo: "Da li želiš biti moja zauvek".

Katarina se nije mnogo dvoumila, i odmah je rekla najbitnije životno "da". Usledili su poljupci i zagrljaji srećnog para, a potom i vatromet iznad tvrđave.

Nemanja je očigledno rešio da ništa ne prepusti slučaju i dan njihove veridbe bude onaj koji će pamtiti do kraja života.

Pogledajte i video:

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. jul 2020 | 10:48

    Ove javne prosidbe su degutantne.

  • Una

    28. jul 2020 | 10:57

    Super, predivno.. Samo nek je ljubavi i mašte. Bravo za njih 🙂

  • Crazy

    28. jul 2020 | 11:21

    Za ceo zivot? Na zalost realnost je sasvim drugacija i ta realnost ubija svaku vrstu romantike...danas na hiljade primera prevara i svega ostalog...nekada je bilo to za ceo zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA