≫ 

Preminuo pravnik vrtića iz Požarevca. Imao je 42 godine, a bolovao je od korona virusa mesec dana

Iz Požarevca je prebačen u Beograd i stavljen na respirator, ali bez rezultata

  • 3
respirator, maska, bolnica, korona virus, koronavirus Foto: Shutterstock

Usled zaraze kovid-19, u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu preminuo je Ivan Simić (46) iz Požarevca, pravnik u Predškolskoj ustanovi "Ljubica Vrebalov".

On se u kovid bolnici u Požarevcu lečio mesec dana, uz obostranu pneumoniju pluća, da bi 27. jula bio prebačen za Beograd. Tamo je stavljen na respirator, ali je ubrzo preminuo, piše Informer.

On je četvrta žrtva kovida-19 u Braničevskom okrugu. Prvo je preminula žena iz Požarevca stara 77 godina, zatim muškarac iz Doljašnice star 41 godinu, a onda i muškarac iz Majilovca, starosti 74 godine.

U teškom stanju nalazi se još jedan pacijent, star 42 godine, koji je, zbog ozbiljnosti oboljenja, prebačen u bolnicu "Dragiša Mišović" i diše uz pomoć respiratora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    28. jul 2020 | 15:40

    Nešto nije u redu sa lečenjem ljudi, od korone, u Srbiji.

  • sara

    28. jul 2020 | 15:06

    A šta se čeklo toliko dugo da bude prebačen iz Požarevca u Beograd? Inače da znate, deca pretškolskog uzrasta su najveći asimtomatski prenosioci, od troje ljudi koje znam da imaju koronu dvoje rade u vrtićima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA