Radovi na Pančevačkom mostu, Milošu Velikom, auto-putu za Niš... Ovo je spisak "uskih grla"

Radovi na brojnim važnim saobraćajnicama u Srbiji

  • 2
Radovi na putu, mehanizacija, Nova Varoš - Sjenica ILUSTRACIJA, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Putevi Srbije saopštili su danas da će se u razdelnom pojasu na auto-putu Obrenovac - Ub, do 26. avgusta od 7.00 do 15 časvova trava kositi u pokretu sa povremenim zatvaranjem preticajne saobraćajne trake u oba smera, objavljuje Tanjug.

Na putu Beograd-Pančevo - radiće se na sanaciji oštećene ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo - Beograd.

U zoni radova na mostu za saobraćaj zauzeta je desna traka, a saobraćaj se odvija levom, navodi se u saopštenju.

Radnim danima i subotom radi se od 22 do 6.00, a nedeljom od 7.00 do 17.00. Planirani rok završetka radova je 24. avgust.

Na petlji Merošina - petlja Niš jug do 20. avgusta radiće se na sanaciji kolovoza pa će u zoni radova za saobraćaj biti zatvorena leva kolovozna traka, smer Leskovac - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na putu Kula - Vrbas, doći će do obustave saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala do 10. septembra.

Alternativni putni pravac je kroz naseljeno mesto Kula i to: Ulica Industrijska Zona - Ulica Petra Drapšina - Ulica Veljka Vlahovića.

"Neštin - Rakovac - radovi na putnom objektu (propustu), saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji", navode Putevi Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    18. avgust 2020 | 16:42

    Od proleča pa do sada, nije moglo da se uradi ništa. Sad kada Pančevcem krenu đaci i studenti, našli ste da pravite gužve i zaustavljanje na mostu. Gde vam je pamet, majstori gradski?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA