≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 21. avgust 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 18
Novine za 21 avgust 2020 novo Foto: Promo, Pixabay

Dnevne novine u Srbiji za petak, 21. avgust 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    20. avgust 2020 | 23:44

    Što bi vlada ulagala pare na neki verski objekat? Kao ateista ne želim da se državne pare troše u te svrhe. Neka vernici doniraju pare a ne da to ide na teret poreskih obaveznika.

  • NS

    20. avgust 2020 | 21:45

    Svakog dana jedva cekam 15 casova kako bi cula izvestaj nasih doktora u vezi stanja zarazenih i onih koji su ozdravili. Ti nasi strucnjaci, mucenici, svakog dana govore o prevenciji. Zato sam se veceras morala oglasiti jer sam danas videla bahatost i bezobrazluk nekih gradjana u gradskom saobracaju u Novom Sadu. Davno se nisam vozila gradskim prevozom. Danas sam se vozila. Vozac nema masku. Stariji gradjani su imali maske svi do jednoga,ali mladi gradjani su imali maske koje su stavili na potiljak umesto napred. Vozac nije rekao nista. Ne tvrdim da tako rade svi vozaci GSP-a, ali ja sam danas svedok ovog slucaja. Mislim da bi svaki vozac javnog prevoza morao da nosi masku, a gradjanin koji to ignorise ne bi mogao biti u autobusu. Svojim postupcima svi treba da pomognemo sebi i doktorima kako bi se ova posast eliminisala.

  • Aca

    20. avgust 2020 | 21:26

    Dobro dosao brate Putine uvek si dobro dosao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA