≫ 

Srpska zavist: Petkovićima iz Novog Sada neko preko noći posekao 280 stabala kajsija

Policija je uključena u ovaj slučaj

  • 54
Kajsije Foto: Pixabay

Porodici Petković, koja ima registrovano poljoprivredno gazdinstvo u blizini Bukovca kod Novog Sada, u utorak kasno uveče posečena su sva stabla kajsije u voćnjaku, 280 koliko ih je bilo. Za nepoznatim počiniocima ostale su samo polegnute mlade stabljike.

Vlasnik gazdinstva Goran Petković rekao je za 021.rs da je seču voćnjaka otkrio u sredu rano ujutru, pošto je komšinica čija kuća gleda na zasad otvorila prozore i videla prizor koji se retko kada viđa.

Stabla su bila netaknuta barem do 22 časa i pretpostavka je, kaže Petković, da su počinioci sekli između 22 i 2 sata posle ponoći. 

- Odmah smo prijavili policiji, koja je obavila uviđaj. Tačno je posečeno svako stablo i nemamo ideju ko bi to mogao da uradi. Nikome ništa ne dugujemo, nismo nikome skrivili, sa komšilukom smo dobri… Verovatno su korišćene profesionalne makaze za voćke, a nema puno ljudi tu opremu. Na istoj visini je svako stablo posečeno - napominje Petković.

Nada se da će policijska istraga imati uspeha i da će dobiti pravdu, iako posečena stabla niko ne može da uspravi.

Video: Polomio granu i za malo sebi nogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    21. avgust 2020 | 09:56

    Ekonomski terorizam. Počinilac ne razlikuje dobro od lošeg i morao bi biti doživotno lišen slobode u zatvorskoj ludnici. Problem je i što se kriminalci osećaju veoma sigurno. Da ih je vlasnik zatekao u nedelu i primenio silu policija bi došla počinioce da brani. Vlasništvo i vlasnička prava staviti u ustav inače polako klizimo ka bliskoistočnom scenariju.

  • Boža zemunac

    21. avgust 2020 | 09:46

    Bože, znam da te ima. Kazni po zasluzi ove đavolje sluge.

  • Kkk

    21. avgust 2020 | 09:43

    EKOLOSKA KATASTROFA!!! Z L O C I N !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA