Ovakve uspomene su za mene, velika sreća i bogatstvo: Bogoljub i Milanka Karić na odmoru sa unucima

- Vreme koje provedemo sa svojim unucima, nema cenu i trudim se da svaki trenutak zabeležimo - napisao je on

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Facebook/Bogoljub Karic

Biznismen Bogoljub Karić podelio je sa svojim pratiocima na Fejsbuku fotografiju sa porodičnog odmora. Kako je napisao, tamo se nalazi sa svojom suprugom Milankom i sa onima koje njih dvoje i najviše vole odnosno sa svojim unucima. 

Karić je istakao i prednosti moderne tehnologije zahvaljujući kojima je danas moguće raditi sa bilo koje tačke na planeti. 

- Sreća je da nam nove tehnologije omogućavaju da danas zahvaljujući Tesli, kancelarija, kompjuter, mobilni telefon putuju sa nama i da možemo da radimo gde god da smo na planeti - napisao je on.

Kako je rekao, još veća sreća je radovati se i odmarati sa unucima.

- Vreme koje provedemo sa svojim unucima, nema cenu i trudim se da svaki trenutak zabeležimo. Ovakve uspomene su za mene, velika sreća i bogatstvo - stoji u opisu fotografije.

Za kraj on je podelio i jednu lekciju, kojom, kako kaže uči i svoje unuke.

- Učim ih da mladi treba da poštuju svoje roditelje, jer tako će i njih da poštuju njihova deca. Verujem da je to u današnje vreme veoma važno! - zaključio je on. 

Dragi moji,Evo napokon i mi stigosmo do mora, kako drugačije nego sa onima koje najviše volimo.Jeste da se osećam...Posted by Bogoljub Karić on Sunday, August 16, 2020

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA