≫ 

Dragana iz Valjeva je heroina Srbije: Objavila da poklanja kuću, evo ko je srećni dobitnik

Zapamtite dobro prezime ove žene, ona je iz čestite familije, ima li ih još danas

  • 9
Dragana Ankučić, status Foto: Facebook/Dragana Ankucic

Kada biste videli javnu objavu u kojoj vama potpuno nepoznata osoba nudi kuću sa imanjem, vrlo je verovatno da biste prvo pomislili da se neko šali. Ipak, Dragana Ankučić pokazala nam je da humanost među ljudima nije nestala, nakon što je na svom Fejsbuk nalogu ponudila da pokloni kuću ljudima kojima je potrebna.

- Poklonila bih kuću ljudima koji nemaju dom. Plac od 66 ari, stara i nova kuća potpuno sređena i njiva od 75 ari. Ako neko poznaje porodicu kojoj treba dom, neka mi se javi. Kuća se nalazi u selu Donja Kamenica, Valjevo - napisala je ova žena.

Ovaj status postavila je pre 5 dana, a u ponedeljak je sa svojim prijateljima podelila lepe vesti.

Sa zadovoljstvom objavljujem da je kuća pripala porodici sa četvoro dece. Želim im svu sreću ovoga sveta u novom domu - napisala je Dragana.

Njen humani gest izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama, a mi se nadamo da će još humanih ljudi slediti njen primer i pomoći onima kojima je to preko potrebno, da imaju svoj dom i krov nad glavom.

Video: U kući bez krova živi 15 dece i četvoro odraslih: Ovo naselje nekada su zvali resnički Černobilj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monika

    25. avgust 2020 | 23:54

    Svaka cast gospodji Neka ti Bog da svi srecu ovog sveta

  • DARKO 100%

    25. avgust 2020 | 22:14

    Tvoja vera i uverenje i ,tvoje srce❤ su ocigledno usaglaseni orkestar koji je odsvirao najlepsu simfoniju nekome ,ja nisam taj srecnik sto je dobio kucu ali bi te zagrlio i pozelio svu srecu ovog sveta

  • Ceca

    26. avgust 2020 | 11:56

    Zena je ucinila veoma humanu stvar, i svaka cast na tome, ali po ovima sto udaraju minuse vidim da ima punoooo onih koji su "prsli" nacisto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA