≫ 

Preminuo trener iz Jagodine kog je udario grom

Stefan Pavlović je bitku, koju je vodio nedelju dana, izgubio juče

  • 17
Stefan Pavlovic, FK Jagodina, trener, udar groma Foto: Privatna arhiva

Trener Stefan Pavlović (29), kojeg je udario grom dok je trenirao decu na FK Jagodina, je preminuo, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Kako saznajemo, on je bitku izgubio juče.

Pavlovića je grom udario prošlog utorka, 18. avgusta oko 18,40 sati. Kada je oko 19 sati dovezen u bolnicu u Jagodini bio je klinički mrtav. 

U toj zdravstvenoj ustanovi je odmah zbrinut. Bio je u veštačkoj komi i na respiratoru, ali su mu srčana radnja i disanje sve vreme bili dobri, što je ulivalo nadu. 

Multidisciplinarni tim lekara koji je brinuo o njemu odlučio je da ga prebaci u tercijarnu ustanovu, pa je sutradan prebačen u Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu, gde je juče i preminuo.

Stefanov jedan od najboljih drugova ispričao je krajem prošle nedelje za naš portal da je Pavlović, drugar kojeg bi svako poželeo. 

Postao trener pre godinu dana 

Rekao nam je i da je samo 15 do 20 dana, pre nego što ga je udario grom, Stefan proglašen je za najboljeg igrača na jagodinskom turniru u fudbalu, koji je održan u jagodinskom selu Glavinci. Trener je postao pre oko godinu dana 

 - Upoznao nas je fudbal. Svi smo kao klinci tad krenuli da treniramo fudbal za FK Jagodina. Više nego reči hvale imam za njega, i ja, a i svako ko ga zna.  Takav dečko se retko viđa. Što bi se reklo, da ga svako poželi za prijatelja i druga - ispričao je Stefanov drug za Telegraf.rs::

- Jako dobar momak. Miran i lepo vaspitan. Nikad ne psuje. Uvek je odmeren, razmisli prvo šta će da kaže pre nego što izgovori. U svakom trenutku možeš da se osloniš na njega, šta god da ti treba.

Stefan nije bio oženjen, a imao je devojku. Osim fudbala, voleo je i da putuje. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Carevic

    26. avgust 2020 | 11:04

    TUGAAAAAAAAA.NEKA BOG DA SNAGE PORODICI DA PODNESE BOL I VELIKI GUGITAK.NEKA BOG DA OPROSTAJ I ONIMA KOJI SU ,DOK JE TRAJALA BORBA ZA ZIVOT DRAGOG STEFANA,MISLILI I GOVORILI LOSE.DIVAN DECKO NAS JE NAPUSTIO I OSTAJE VECNA TUGA I SECANJE .

  • Brzanac

    26. avgust 2020 | 11:49

    Bila mi je cast poznavati ti. Niko kao ti nije voleo fudbal i zivot. Niko kao ti nije zeleo da bude trener sa takvom strascu. Svaki tvoj potez na terenu i van njega bio je za svaku pohvalu. Ti si bio jedno cudo od coveka. Hvala ti na svemu druze moj, neka ti je laka zemlja. I gore na nebu ces sa Bobom igrati neki nebeski fudbal.

  • Plazma

    26. avgust 2020 | 11:14

    Saučešće porodici, žalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA