≫ 

Poplave u Kosjeriću bile toliko jake da se već mesec dana muče da poprave puteve koje je voda odnela

Dve ekipe na terenu vrše sanaciju puteva

  • 0
Kosjerić Kosjerić Foto: Telegraf.rs

U opštini Kosjerić u zadnjih deset dana potvrđen je jedan novooboleli od kovida-19, smanjuje se broj pacijenata u prijemnoj ambulanti u Domu zdravlja, a za ukidanje vanredne situacije, koja je na snazi od 22. jula, čekaće se odluka Republičkog kriznog štaba.

Tu informaciju rekao je Tanjugu predsednik opštine Kosjerić Žarko Ðokić, koji je naveo i da jedan od većih izazova u opštini predstavlja putna infrastruktura, na koju, kaže, građani imaju najviše primedbi.

Naime, poplave koje su bile u prethodnom periodu, posebno u junu, oštetile su pojedine puteve, a Ðokić ističe da već mesec dana dve ekipe na terenu vrše sanaciju puteva.

Poplave u Srbiji, Kosjerić Poplave koje su bile u prethodnom periodu, posebno u junu, oštetile su pojedine puteve Foto: MUP Srbije

Naglašava i da tokom epidemije nije bilo otpuštanja radnika, te da su pojedine firme primile nove radnike, ali i dodaje da nedostaje više žena u radnim kolektivima.

U Kosjeriću je od početka epidemije 66 zaraženih kovidom-19, od kojih je preminulo dvoje pacijenata i to je opština koja ima najmanji broj obolelih u čitavom Zlatiborskom okrugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA