≫ 

Kako prepoznati sreću?

Nekad u životu nedostaje samo malo sreće, ali treba je i prepoznati i okrenuti stvari u svoju korist

  • 7
Zaljubljeni par u stanu pleše, igra, kuhinja Foto: Shutterstock

Sreća je nepredvidljiv fenomen. Da, malo je nas koji smo jednostavno rođeni kao srećnici. Ako ipak spadate u ovu grupu srećnih ljudi, onda verovatno na ulici pronađete novčanicu od 1.000 dinara, tiket vam prođe u 90. minutu, krenete da kupite televizor i ispostavi se da je tog dana popust 40%.

Možemo poboljšati šanse za sreću. Ne možemo svi da se rodimo sa plavim očima i plavom kosom. Međutim, svoj izgled možemo poboljšati na ovaj ili onaj način. Tako je i sa srećom. Možete poboljšati svoje šanse za sreću, tako što ćete je prepoznati i biti na pravom mestu u pravo vreme.

Sreća favorizuje one koji maksimalno koriste sve šanse. S tim u vezi treba često praviti male promene u životu, jer što više znate o tome šta želite u životu, to ćete biti spremniji u prepoznavanju povoljnih šansi kada se pojave. Iako članovi porodice i prijatelji igraju presudnu ulogu kada je sreća u pitanju, najveći deo sreće dolazi do potpunih stranaca.

Sreća se krije u brojevima. Od 27. 8. od 00.01 do 28. 8. do 23.59 trajaće novo takmičenje na kome možeš da osvojiš čak dve nagrade. I to kakve! Imaćeš sasvim dovoljno vremena da pokažeš šta znaš uz Mozzart Lucky Super 6. Svi dobitni tiketi igrača pretvaraju se u poene, potom se poeni sa najbolja tri tiketa tog dana sabiraju i zbir predstavlja osvojeni broj poena za taj dan, a igrač sa najvećim brojem poena biće nagrađen telefonom Samsung Galaxy S20 Ultra i satom Smart Galaxy Watch. Izaberi svojih srećnih šest odmah. Takmičenje se odnosi samo na tikete odigrane onlajn.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    28. avgust 2020 | 18:50

    Sreća je kad se zaljubis u osobu sa 18god i onda počnete život zajedno, pa ga živite i uzivate zajedno, gradite život zajedno i posle 33god ste i dalje sretni, zaljubljeni, dete otpratili na pravi put a život vas i dalje nagrađuje sa puno smeha i lepih uspomena✌️🥰

  • 😊

    28. avgust 2020 | 17:56

    Sreca je ako zivimo radosno kakve god okolnosti

  • Ana

    28. avgust 2020 | 22:33

    Ja....ne znam sta je to sreca 😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA