≫ 

Četiri venčanja u porodici Karić na Veliku Gospojinu: Bogoljub se oglasio emotivnom porukom

"Tog dana, brak pred Bogom su sklopili naš sin Nebojša i snajka Ksenija, ćerke Neda i zet Dejan, Jelena i zet Goran, Danica i zet Nikola"

  • 0

Bogoljub i Dana Karic Foto: ATA Images

Na praznik Velika Gospojina porodica biznismena Bogoljuba Karića ima višestruke razloge za slavlje. Na taj datum upriličena su venčanja četvoro Karića sa svojim izabranicima. Venčali su se Nebojša i Ksenija, Neda i Dejan, zatim Jelena i Goran i Danica i Nikola.

Tim povodom, emotivnom objavom oglasio se i Bogoljub Karić. On je naveo kako su taj veliki dan posebno uveličali njima dragi ljudi, te da su u međuvremenu dobili dvoje unučadi - Evu i Bogoljuba.

Dragi moji,na današnji veliki praznik Svetu Gospojinu, naše četvoro dece sa svojim izabranicima su se venčali u Hramu...Posted by Bogoljub Karić on Петак, 28. август 2020.

- Dragi moji, na današnji veliki praznik Svetu Gospojinu, naše četvoro dece sa svojim izabranicima su se venčali u Hramu Svetog Save. Tog dana, brak pred Bogom su sklopili naš sin Nebojša i snajka Ksenija, ćerke Neda i zet Dejan, Jelena i zet Goran, Danica i zet Nikola. Našoj sreći nije bilo kraja, a posebno što su nam dragi ljudi uveličali ovaj veliki dan. Hvala svima koji su se nama veselili. Posebno moram da napomenem da smo u međuvremenu dobili još dvoje unučadi, Evu i Bogoljuba.

Neka vas sve dragi bog čuva, da vas deca i unučad poštuju i vole kao i vi njih. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - stoji u objavi od 28. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA