≫ 

Posle buđenja uz jutarnju grmljavinu sledi razvedravanje: U većini predela danas će granuti sunce

Minimalna temperatura od 16 do 20 stepeni, maksimalna dnevna od 24 do 28 stepeni

  • 0
leto lepo vreme devojka sunce Leto konačno stiglo / Foto: A. L./Unplash

U Srbiji promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom ujutro i pre podne. Biće i dosta sunčanih perioda, naročito posle podne.

Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak severozapadni vetar.

Minimalna temperatura od 16 do 20 stepeni, maksimalna dnevna od 24 do 28 stepeni, a na jugu, jugoistoku i istoku Srbije od 31 do 33 stepena, uz uglavnom sunčano vreme.

U Beogradu promenljivo oblačno, uz uslove za pljuskove sa grmljavinom, uglavnom ujutro. Biće i dosta sunčanih perioda, naročito posle podne. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 19 stepena, maksimalna dnevna 27 stepeni.

RHMZ Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo, uz umeren do jak severozapadni vetar, potom u slabljenju. Maksimalna temperatura od 25 do 30 stepeni. U četvrtak i petak promenljvio oblačno, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Za vikend sunčano i veoma toplo, a u nedelju i tropski toplo, uz temperature iznad 30 stepeni.

U Beogradu sutra pretežno sunčano i toplo, uz umeren do jak severozapadni vetar, potom u slabljenju. Maksimalna temperatura. U četvrtak i petak promenljvio oblačno. Za vikend sunčano i veoma toplo, a u nedelju i tropski toplo, uz temperature iznad 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA