≫ 

12 dana borbe dečaka koji je pao sa majkom sa 6. sprata: I dalje u teškom stanju, imao 2 operacije

Mališan je prvi put operisan u Urgentnom centru, a drugi put u Tiršovoj

  • 1
Lazarevac, nesreca, pad sa terase, zena, dete

Foto-ilustracija: Shutterstock, Tanjug/Andrija Vukelić, GEM Televizija

Zdravstveno stanje dečaka (3), koji je sa majkom pao sa terase 6. sprata zgrade u Lazarevcu, i dalje je nepromenjeno. Lekari Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj se i dalje bore za njegov život. 

Dečak se već 12 dana nalazi u Jedinici intenzivne nege, i dalje je u teškom stanju, a lekari ulažu sve napore da se ovak dečak oporavi.

Ova stravična nesreća dogodila se u petak, 21. avgusta u prepodnevnim satima.

Trogodišnjak i njegova majka A. E. (29) pali su sa terase šestog sprata zgrade u Karađorđevoj ulici u centru Lazarevca. Majka deteta je poginula na licu mesta. 

Dečak je najpre zbrinut u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije, gde je nakon dijagnostike, hitno operisan, a zatim je prebačen u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

Kako su nam tada rekli u Tiršovoj, imao je teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa.

Početkom prošle nedelje, on je imao još jednu operaciju, lekari u Tiršovoj su mu izveli ortopedsku intrevenciju. Tom prilikom, mališanu su zbrinute povrede lakta.

Još se tačno ne zna kako je došlo do ove tragedije. Rodbina pretpostavlja da je dečak krenuo ka terasi, te da su oboje pali kada je majka pokušala da ga spasi. Porodica odbacuje svaku mogućnost da je A. E. htela da ubije sebe i sina.

U trenutku kada je došlo do ove nesreće, suprug A. E., koji je došao iz treće smene,  spavao je. Šta se dogodilo, saznao je, kada ga je probudila policija.

Video: Beba pala sa terase, spasili je policija i dostavljač hrane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dema

    2. septembar 2020 | 13:12

    Ajde mali izdrzi😢😢😢. Pomozi Boze detetu😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA