• 1

Veliki požar u Subotici: Dečak (16) zadobio opekotine, izgorela kuća i nekoliko automobila

, Telegraf

Sumnja se da je uzrok požara vatra koja je planula u zarasloj travnatoj površini, a koja se vrlo brzo proširila na domaćinstvo koje je najviše stradalo u požaru

  • 1
Subotica, požar

Foto: Subotica.com

Oko 15 časova u Ulici dr Ferenca Bodrogvarija, MZ Zorka u Subotici zapalilo se porodično imanje. Gust crni dim video se praktično iz svih delova grada, piše portal Subotica.com.

Kuća, automehaničarska radionica i nekoliko automobila su u potpunosti izgoreli čime je načinjena velika materijalna šteta. Srećom, nije bilo žrtava.

U pitanju je porodično gazdinstvo koje je u okviru svog imanja ima i automehaničarsku radnju, a prema prvim informacijama, potpuno je izgorelo 6-7 automobila.

Građani su naveli da je požar brzo planuo, te da je u jednom momentu eksplodirala najverovatnije butan boca, koja je odskočila visoko u vazduh, uz jak prasak.

U tom domaćinstvu živelo je više porodica. Hitna pomoć je ukazala pomoć dečaku starom 16 godina kojem su utvrđene opekotine prvog stepena, ali i nekolicini drugih zbog gutanja dima, dok su ostali članovi koji su se tamo zatekli na sigurnom.

Na mestu gde je došlo do požara vrlo brzo su stigle ekipe vatrogasaca i hitne pomoći. Na lokaciji vatrogasci-spasioci pokušavaju da obuzdavaju vatrenu stihiju sa, za sada, tri vozila, dok su medicinske ekipe u pripravnosti.

S obzirom da je na tom delu mnogo suve trave, a kuće su blizu jedna drugoj, komšije su se brzo organizovale da i same pomognu u sprečavanju širenja požara na njihove domove.

Sumnja se da je uzrok požara vatra koja je planula u zarasloj travnatoj površini, a koja se vrlo brzo proširila na domaćinstvo koje je najviše stradalo u požaru.

Video: Vatra buknula u klinici za odvikavanje od droge!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PA

    Nije vatra buknula sama po sebe nego je delo ljudske ruke,možda su želeli da se oslobode tog korova bilo vlasnik ili nekome smetalo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima