• 0
 ≫ 

Sve najbolje iz Srbije na jednom mestu: Uspešni projekti, inovativne ideje i pojedinci

 ≫ 

Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije od sutra pokreće onlajn platformu preko koje će promovisati pojedince, ideje i projekte, koji u najboljem svetlu predstavljaju našu zemlju

  • 0
Srećni mladi ljudi

Foto: Shutterstock

Na zvaničnoj internet prezentaciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića - www.predsednik.rs, od sutra će biti dostupna platforma na kojoj će građani moći da pročitaju tekstove o uspešnim projektima, inovativnim idejama i pojedincima koji su svojim radom, zalaganjem, hrabrošću i požrtvovanošću zaslužili da budu predstavljeni.

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, čiji tim je inicijator ovog projekta, kaže da je na ideju da javnosti u Srbiji ponudi "NAJBOLJE IZ SRBIJE" došla nakon sastanka sa jednom grupom mladih ljudi.

- Obilazeći Srbiju upoznala sam mnoge obrazovane, vredne i zanimljive ljude. Razmišljala sam zašto se o njima i rezultatima njihovog rada tako malo zna, govori i piše. Na ovu činjenicu ukazali su mi i učesnici Konferencije mladih iz regiona, koju je organizovala predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht, skrenuvši mi pažnju na to da u javnosti nema dovoljno pozitivnih priča o mladim generacijama. Upravo oni su me motivisali da pronađem način da njihove uspehe prikažemo široj javnosti kao podstrek i inspiraciju drugima - istakla je Vasiljevićeva i dodala da je predložila predsedniku Srbije da ovakve primere predstave na njegovoj zvaničnoj internet prezentaciji.

- Kao neko ko se uvek i na svakom mestu trudi da našu zemlju predstavi na najbolji način, rado je prihvatio ovaj vid promocije pravih vrednosti koje naš narod ima - objasnila je ona i dodala da je do danas na novu elektronsku adresu Službe za medije već stiglo mnogo predloga i ideja.

Tekstovi će biti objavljivani na sajtu www.predsednik.rs, a ovog petka na pomenutoj adresi moći će da se pogleda kako su se osnovci iz Vranja i Tutina snašli tokom snimanja onlajn multietničkog kuvara. Biće predstavljena i pametna rukavica, koja će slepim i slabovidim osobama olakšati kretanje.

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

Na zvaničnoj internet prezentaciji predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, od sutra će biti dostupna kategorija "Najbolje iz Srbije" na kojoj će građani moći da pročitaju tekstove o uspešnim projektima, inovativnim idejama i pojedincima koji su svojim radom, zalaganjem, hrabrošću i požrtvovanošću zaslužili da budu predstavljeni. Ovo je istovremeno prilika za medije da pronađu inspiraciju u pričama o „malim“ ali značajnim i nesvakidašnjim događajima, ljudima i njihovim postignućima. Ovog petka možete pogledati kako su se osnovci iz Vranja i Tutina snašli tokom snimanja onlajn multietničkog kuvara. Predstavićemo vam i pametnu rukavicu, koja će slepim i slabovidim osobama olakšati kretanje. Upoznaćemo vas sa mladim doktorom iz Lebana koji volontira u tamošnjoj kovid ambulanti, a možete pročitati i tekst o „maloj gradonačelnici“ iz Sremske Mitrovice.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima